Αδυνάτισμα: 5 τρόποι για να πετύχεις το στόχο, απλά και γρήγορα!

Αδυνάτισμα: 5 τρόποι για να πετύχεις το στόχο, απλά και γρήγορα!

Γιατί τελικά όλα θέλουν τον τρόπο τους

Μάχη με τα κιλά. Ναι, αυτό το βάσανο! Ο δείκτης της ζυγαριάς δε σας κάνει το χατίρι να σταθεροποιεί και ο πόλεμος με τα σκαμπανεβάσματα κιλών δε σταματά. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει μια και καλή αυτό το αστείο;


Πάμε να δούμε 5 απλούς τρόπους για γρήγορο και πετυχημένο αδυνάτισμα:

1. Μείνετε πιστές στο πρωινό σας workout: Η πρωινή γυμναστική κάνει θαύματα. Φροντίστε με το που ξυπνάτε να βγαίνετε για τρέξιμο ή να επισκέπτεστε το γυμναστήριο για ένα μονόωρο πρόγραμμα. Θα δώσει ένα boost στον μεταβολισμό σας και φυσικά θα αποκτήσετε θετική ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.


2. Ρίξτε το στα... σνακ: Και όταν μιλάμε για σνακ, εννοούμε υγιεινά σνακ. Γράψτε στο ημερολόγιό σας μια λίστα με ολιγοθερμιδικά σνακ και φροντίστε να καταναλώνετε δύο από αυτά κάθε μέρα. Φρούτα, ανάλατοι ξηροί καρποί, μπάρες δημητριακών, κομμένα λαχανικά, γιαούρτι είναι μόνο μερικές από τις δικές μας αγαπημένες επιλογές για δεκατιανό και απογευματινό. Μη μένετε νηστικές για πολλές ώρες, καθώς ο οργανισμός σας σύντομα θα... αντιδράσει!


3. Ετοιμάστε μόνες σας τα γεύματά σας: Βαριέστε να μαγειρεύετε κι έτσι καταλήγετε να παραγγέλνετε από fast food ή ακόμη και από εστιατόρια. Γνωρίζετε πώς έχουν μαγειρευτεί τα γεύματά σας; ΟΧΙ. Για αυτό, λοιπόν, σταματήστε να τεμπελιάζετε και φροντίστε καθημερινά να ετοιμάζετε μόνες σας τα γεύματά σας. Προσοχή στην ποσότητα λαδιού που προσθέτετε, καθώς και στο αλάτι. Ξεκινάτε πάντα το γεύμα σας συνοδεία σαλάτας και θα δείτε πόσο γρήγορα θα νιώθετε πλήρεις.


4. Καταγραφή εστιατορίων: Οκ, το κατανοούμε. Δε θέλετε να στερηθείτε τις εξόδους σας για φαγητό. Μήπως όμως να ψαχνόσασταν λίγο περισσότερο στις επιλογές εξόδου σας; Βρείτε εστιατόρια με καλές πρώτες ύλες και ενδώστε σε αυτά!


5. Πιστές στους στόχους σας: Μπορεί το κοιλιακό λίπος και η κυτταρίτιδα να σας ταράσσουν κάθε φορά που κοιτάζετε το σώμα σας στον καθρέφτη, αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου είναι η υγεία σας. Ο στόχος σας πρέπει να είναι ένα υγιές και όμορφο σώμα. Μείνετε πιστές σε αυτό, καταγράφοντας φυσικά τις προτεραιότητές σας σε ένα χαρτί, το οποίο όλως τυχαίως θα πρέπει να τοποθετηθεί στο ψυγείο!

Διαβάστε ακόμα

Μήπως τρως με τον λάθος τρόπο; Τα 7 βασικά στοιχεία που το επιβεβαιώνουν!

Μάθετε τις 5 τροφές του φθινοπώρου που σας... παχαίνουν!