4 τύποι ανθρώπων που σου χαλάνε τη δίαιτα!

4 τύποι ανθρώπων που σου χαλάνε τη δίαιτα!

Για να λάβεις τα... μέτρα σου

Είσαι σε φάση... διατροφής. Προσπαθείς να τρως σωστά και φυσικά να μην ξεφεύγεις από το πρόγραμμα. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Το να ακολουθείς κανόνες και να πρέπει να μην ενδώσεις σε πειρασμούς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Παρόλα αυτά δείξε δυνατή και αποφασισμένη! Μόνο έτσι θα πετύχεις το στόχο σου, που δεν είναι άλλος από ένα υγιές-όμορφο κορμί.


Σύμμαχός σου στον αγώνα αυτό είναι η γυμναστική! Βάλε την στο καθημερινό σου πρόγραμμα και σύντομα θα ξαναφορέσεις το παλιό στενό σου τζιν. Και μιλώντας για συμμάχους, μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις και τους... αντιπάλους σου, αυτούς δηλαδή που σου καταστρέφουν τη δίαιτα; Πάμε να δούμε 4 τύπους ανθρώπων που θα πρέπει να βάλεις στη... θέση τους:


1. Ο λαίμαργος φίλος σου: Ναι, σίγουρα έχεις κι εσύ έναν φίλο που θέλει να καταβροχθίσει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Και σα να μην φτάνει που τα απολαμβάνει μπροστά σου, σου κολλάει επίμονα το πιρούνι στο στόμα σου. Ήρθε η ώρα να αντισταθείς και να θέσεις όρια. Κανείς δε θα σου χαλάσει τη δίαιτα!


2. Ο γευσιγνώστης: Είναι αυτός ο φίλος που ψάχνεται διαρκώς. Βρίσκει τέλεια εστιατόρια και φυσικά σε καλεί να τον συνοδέψεις. Εσύ δε θες να του χαλάσεις το χατίρι και καταλήγεις να δοκιμάζεις μαζί του τον μισό κατάλογο. Μήπως να έλεγες και κανένα όχι;


3. Ο λάθος... workout partner: Μισείς να πηγαίνεις μόνη σου στο γυμναστήριο κι έτσι καταλήγεις να γυμνάζεσαι μαζί με την κολλητή σου φίλη; Έλα όμως που η φίλη σου μετά την προπόνηση θέλει να απολαύσει ό,τι πρωτεϊνούχο ρόφημα υπάρχει στο γυμναστήριο; Κάθε φορά σε πείθει να αγοράσεις κι εσύ ένα κι έτσι καταλήγεις να κερδίζεις μέσα σε λίγα λεπτά όσες θερμίδες έχασες στην πολύωρη προπόνησή σου! Κόψε αυτή την κακή συνήθεια και ανεξαρτητοποιήσου.


4. Η χρυσοχέρα μαμά σου: Τις καθημερινές, δε βγαίνεις εκτός προγράμματος καθώς ετοιμάζεις μόνη σου συγκεκριμένες μερίδες που πρέπει να καταναλώσεις. Τα σαββατοκύριακα όμως; Τι γίνεται όταν η μαμά σου σε παρακαλάει να φας τη διπλή μερίδα παστίτσιο που έφτιαξε για χάρη σου; Tι γίνεται όταν σου χαρίζει ένα ολόφρεσκο σοκολατένιο κέικ από τα χεράκια της; Φυσικά και τα απολαμβάνεις. Δίαιτα-Μαμά σημειώσατε 1!

Διαβάστε ακόμα

6 βραδινές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να καίτε το περιττό λίπος όλη μέρα!

Πεινάτε συνεχώς; Ιδού οι αιτίες!