Τέλειο σώμα: Το πρόγραμμα της Aniston αποκαλύφθηκε & μπορείς κι εσύ να το ακολουθήσεις!

Τέλειο σώμα: Το πρόγραμμα της Aniston αποκαλύφθηκε & μπορείς κι εσύ να το ακολουθήσεις!

Κι όμως, είναι πιο απλό από ότι πίστευες

Κακά τα ψέματα, δεν είναι εύκολο να διατηρείς το σώμα σου γυμνασμένο και αδύνατο στα 46 σου χρόνια. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε , όσο περνούν τα χρόνια, η απώλεια βάρους φαντάζει όλο και πιο δύσκολη καθώς ο μεταβολισμός «τεμπελιάζει» και οι δυνάμεις μας εξαντλούνται. Και κάπου εδώ έρχεται η Jennifer Aniston να μας αποδείξει πως αν έχεις υπομονή, διάθεση και.. στόχους όλα είναι δυνατά.


Η personal trainer Kathy Kaehler άνοιξε τα χαρτιά της στο Look Magazine και αποκάλυψε τα μυστικά της Jen για υγιές-αδύνατο σώμα. H Aniston, λοιπόν, αποφεύγει τις εξαντλητικές δίαιτες και προτιμά να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το κλειδί της επιτυχίας της; Μα φυσικά τα συχνά γεύματα (πραγματοποιεί 5 μικρά και θρεπτικά γεύματα τη μέρα).

600full-jennifer-aniston 0cf02


Όσο για το πώς καταφέρνει να παραμένει fit όλα αυτά τα χρόνια; H sexy star δε στερείται τίποτα και φροντίζει να απολαμβάνει τα πάντα με μέτρο. Θα φάει ένα σοκολατένιο μπισκότο, αλλά ποτέ δε θα την πιάσεις να καταναλώνει ένα ολόκληρο πακέτο με cookies, θα πιει ένα ποτήρι κρασί, αλλά ποτέ δε θα το παρακάνει.


Τι τροφές όμως προτιμά η Aniston; Για πρωινό επιλέγει να καταναλώσει scrambled eggs με τσίλι, ενώ το μεσημεριανό της περιλαμβάνει ψάρι. Όσο για την fitness ρουτίνα της; Η όμορφη ηθοποιός ακολουθεί ένα 5λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής πέντε φορές την ημέρα (δες περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω πινακάκι). Τέλος, η Kaehler τόνισε πως για να καταφέρεις να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς θα πρέπει να αποβάλεις το άγχος και να αρχίσεις να χαμογελάς και να βλέπεις τη ζωή με θετική ματιά.

28266F3400000578-0-image-m-9 1430353600818 22900


Η Jennifer Αniston τα έχει καταφέρει, εσύ θα μείνεις πίσω;

Διαβάστε ακόμα

Αδυνάτισμα τώρα: 5 θαυματουργά ροφήματα για να... «στεγνώσεις»

Το μάθαμε! Πώς διατηρεί τις τέλειες καμπύλες της η 39χρονη Kate Winslet