Θέλεις να χάσεις βάρος; Μάθε αυτούς τους 2 φυσικούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν!

Θέλεις να χάσεις βάρος; Μάθε αυτούς τους 2 φυσικούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν!


Θέλεις να προσέξεις τη διατροφή σου, να χάσεις βάρος... αλλά η ζάχαρη είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις την επιθυμία σου για γλυκό; Το TERRANOVA Chromium είναι η 100% φυσική λύση! Το χρώμιο έχει φανεί ότι βοηθά στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο και τη βουλιμία ενώ συμβάλει και σε καλύτερο μεταβολισμό του λίπους!

new - GREEN PURITY 40g 6ccd9


Επιπλέον τα οφέλη της αποτοξίνωσης είναι γνωστά... όταν η ισορροπημένη διατροφή συνδυαστεί με αποτοξίνωση τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, πιο άμεσα και με διάρκεια. Βάλτε στη ζωή σας το TERRANOVA Green Purity, το πιο πλήρες και 100% φυσικό προϊόν αποτοξίνωσης για όλο το σώμα (επιδερμίδα, λεμφικό σύστημα, νεφρά, συκώτι, έντερο, αίμα), χωρίς να προκαλεί απώλεια θρεπτικών συστατικών, όπως συνήθως συμβαίνει με άλλα αποτοξινωτικά σκευάσματα. Περιέχει ένα εντυπωσιακά πλούσιο μείγμα 11 ολόκληρων βοτάνων (π.χ. πικραλίδα, νεροκάρδαμο, αγκινάρα, σγουρό λάχανο kale, μαϊντανό, παντζάρι, τσουκνίδα, κουρκουμά, κλπ) που ενισχύει τους ήδη υπάρχοντες αποτοξινωτικούς μηχανισμούς του οργανισμού!


Περισσότερες πληροφορίες: www.bionat.gr και 210 4121410. Θα το βρείτε σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά φαρμακεία και επιλεγμένα βιολογικά καταστήματα.