3 τροφές που θα «ανεβάσουν» την λίμπιντό σου στα ύψη

Ερμιόνη Σαρρή
3 τροφές που θα «ανεβάσουν» την λίμπιντό σου στα ύψη

... και θα σε κρατήσουν υγιή!

Ίσως διανύεις μία περίοδο κάπως «πεσμένη» τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον σεξουαλικό τομέα της ζωής σου. Τα βράδια προτιμάς (ή εν τέλει καταλήγεις) να κοιμάσαι από νωρίς στον καναπέ και γενικώς δεν έχεις διάθεση για σεξ. Μήπως, λοιπόν, να εμπλούτιζες τη διατροφή σου με τις παρακάτω 3 τροφές για να πάρουν τα βράδια σου άλλη διάσταση;

-Δόξα και τιμή στο... αβοκάντο: Οk, μπορεί να μην είναι η αγαπημένη σου τροφή και να προτιμούσες κάτι σε σοκολάτα αλλά σκέψου πως έχει λιγότερες θερμίδες και είναι και αποτελεσματικό. Είτε στη σαλάτα σου, είτε με λίγο μέλι και σουσάμι, μάθε πως το αβοκάντο δεν πρέπει να φύγει από την κουζίνα σου.

- Πιες λίγο... κακάο: Η παραπάνω αναφορά στη σοκολάτα ήταν κάπως κολπάκι για να σε πείσουμε πως πρέπει να τρως και λίγο αβοκάντο. Και ένα ρόφημα κακάο όμως μπορεί να υπάρχει στην καθημερινότητά σου. Αν θες τσίμπα και ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας καθώς ανεβάζει τα επίπεδα της σεροτονίνης και απελευθερώνει μεγάλα ποσοστά ντοπαμίνης!

- Παντζάρι καμία;: Ακόμα και ένας χυμός από παντζάρι (μεγάλο trend να ξέρεις) μπορεί να σε κάνει να μη γνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό από πλευρά διάθεσης.

Εκτός βέβαια από το σεξουαλικό κομμάτι σε ενημερώνουμε πως και οι 3 αυτές τροφές θα σε βοηθήσουν και στην υγεία σου.