AdeZ: Αυτό είναι το νέο προϊόν της Coca-Cola που θα πίνεις κάθε… πρωί!

Σοφία Μαυραντζά
AdeZ: Αυτό είναι το νέο προϊόν της Coca-Cola που θα πίνεις κάθε… πρωί!

Μία νέα σειρά φυτικών ροφημάτων με πλούσια γεύση!

Προσγειωθήκαμε στο Μιλάνο, μετά από μία πτήση που διήρκησε περίπου 2 ώρες. Το μυστικό επτασφράγιστο: Η The Coca-Cola Company θα μας παρουσίαζε ένα νέο προϊόν. Όση ώρα βρισκόμασταν πάνω από τα σύννεφα, έκανα εικασίες. Μήπως κάποιο αναψυκτικό, ακόμη πιο δροσερό από τα υπάρχοντα, μιας και μπαίνει καλοκαίρι; Μήπως ακόμη μία γεύση της πάντα αγαπημένης Coca-Cola; Ίσως Coca-Cola με… καρπούζι; Έπρεπε να περιμένω λίγες ώρες ακόμη και το μυστήριο θα αποκαλυπτόταν.

Το βράδυ, μετά από μία σύντομη βόλτα στο κέντρο του κοσμοπολίτικου Μιλάνου, λίγες φωτογραφίες, ένα αυθεντικό Aperol με θέα το Duomo και μία επιδρομή σε μία παραδοσιακή Trattoria, μας βρήκε να αναπαυόμαστε, περιμένοντας τη μεγάλη έκπληξη της επόμενης ημέρας.

coca cola 2

Το Cascina Cuccagna

Το ξύπνημα αρκετά πρωινό, όμως η διαδρομή μέχρι τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μας αποζημίωσε. Όλοι μαζί, δημοσιογράφοι, influencers και bloggers από την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, συμμετείχαμε στο δρώμενο «A mindful walk to Cascina Cuccagna» στο οποίο, με τη χρήση ακουστικών και την καθοδήγηση life coacher, περπατήσαμε μέχρι το σημείο του event με έναν τρόπο ξεχωριστό και ιδιαίτερα ωφέλιμο: Απολαύσαμε την κάθε στιγμή. Αφήσαμε στην άκρη τα κινητά μας τηλέφωνα και νιώσαμε τον αέρα, παρατηρήσαμε το περιβάλλον, τους ανθρώπους γύρω μας, την αρχιτεκτονική. Με την άφιξή μας στο Cascina Cuccagna, ένα σπίτι με ειδικά διαμορφωμένο κήπο, η έκπληξη αποκαλύφθηκε. Και το όνομα αυτού: AdeZ!

Μία νέα σειρά φυτικών ροφημάτων με πλούσια γεύση!

coca cola 3

Απολαύσαμε ένα υγιεινό πρωινό, ενώ όλες μας οι αισθήσεις βρίσκονταν σε πλήρη αρμονία. Μία ηρεμία μάς διακατείχε, την ίδια στιγμή που ο ουρανίσκος μας εξερευνούσε τις διαφορές ανάμεσα στις διαφορετικές γεύσεις του AdeZ…

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα νέο προϊόν, το οποίο στηρίζει μία «επανάσταση» βασισμένη στα φυτά και έρχεται να προσεγγίσει τη well-being πλευρά μας. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, το AdeZ συνδυάζει σπόρους αμυγδάλου, ρυζιού, βρώμης ή σόγιας (ανάλογα τη συσκευασία), βιταμίνες/μέταλλα και στέβια, όπως και χυμούς φρούτων για τις δύο φρουτώδεις παραλλαγές του. Ουσιαστικά, είναι ένα ρόφημα, που μπορούμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ημέρας!

Πλέον τα ροφήματα με βάση τα φυτά είναι μια θρεπτική, προσιτή και ελκυστική επιλογή για ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών. «Το θέμα δεν είναι ότι ο κόσμος αλλάζει. Το θέμα είναι το πόσο γρήγορα αλλάζει» είπε ο Walter Sussini, Senior Vice-President for Marketing, Europe, Middle East & Africa Group από την The Coca-Cola Company, στην παρουσίαση του προϊόντος, για να προσθέσει: «Οι καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν τόσο γρήγορα και εμείς αγκαλιάζουμε αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την κληρονομιά μας. Σχεδιάζουμε τα προϊόντα ακούγοντας τις ανάγκες των καταναλωτών μας. Και τώρα οι καταναλωτές θέλουν πιο υγιεινά προϊόντα».

Είναι γεγονός πως, και με αυτό το νέο προϊόν, η The Coca-Cola Company προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, με περισσότερους τρόπους, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις.

coca cola 5

O Walter Sussini

Το αγαπημένο μου; AdeZ Καρύδα! Και, να μην ξεχάσω: Τα AdeZ είναι για όλους, για εκείνους που αποφεύγουν τη λακτόζη, αλλά και για τους vegans! Επιπλέον, η συσκευασία δεν είναι μόνο εντυπωσιακή, αλλά και συνεπής στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς το PlantBottle™ είναι 100% ανακυκλώσιμο και κατασκευασμένο από έως και 30% φυτικά υλικά.

Το ευχάριστο είναι πως εσείς μπορείτε με μία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ να το ανακαλύψετε, να το δοκιμάσετε και να το βάλετε στη ζωή σας. Συγκεκριμένα, στην ελληνική αγορά θα ανακαλύψετε τις εξής γεύσεις: Αμύγδαλο, Καρύδα, Σόγια, καθώς και δύο ροφήματα των 250 ml με χυμούς φρούτων και γλυκαντικό από το φυτό στέβια (γλυκοζίτες στεβιόλης). Η συγκεκριμένη πρόταση είναι ιδανική για σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορείτε να την εντοπίσετε στις παρακάτω γεύσεις: Aμύγδαλο με Passionfruit & Μάνγκο, εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και Bρώμη με Φράουλα & Μπανάνα, εμπλουτισμένο με μαγνήσιο.

Καλή απόλαυση!