5 συνήθειες των γυναικών που δεν παχαίνουν ποτέ. ΠΟΤΕ όμως.

Ερμιόνη Σαρρή
5 συνήθειες των γυναικών που δεν παχαίνουν ποτέ. ΠΟΤΕ όμως.

Τι κάνουμε λάθος και παχαίνουμε;

Υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες που δεν έχουν σκαμπανεβάσματα με τα κιλά τους. Οκ, προσέχουν τη διατροφή τους, γυμνάζονται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα αλλά έχουν και μερικές άλλες συνήθειες που εμείς μάλλον δεν τις κατέχουμε. Πέντε γυναίκες, λοιπόν, αποκάλυψαν τα δικά τους μυστικά για να μην παίρνουν κιλά.

Τι αποκάλυψε η καθεμία ξεχωριστά;

Δεν παρασύρεται από τις ετικέτες: Να ξέρετε πως όσο μικρότερα είναι τα γράμματα μίας ετικέτας τόσο πιο επικίνδυνη είναι. Τα πιο παχυντικά συστατικά μίας τροφής ποτέ δεν είναι εμφανή και αυτό είναι ένα πολύ έξυπνο κόλπο, για να παρασυρθείς... στο λεπτό. Εσύ όμως δεν πέφτεις σε τέτοιες παγίδες. Ε;

Δεν προσπερνάει γεύματα: Το έχεις ακούσει και ξανακούσει, πως το να τρως όσο πιο λίγο γίνεται δε σημαίνει απαραίτητα πως θα είσαι και συλφίδα. Τρία κυρίως γεύματα και 2 ενδιάμεσα θεωρούνται άκρως απαραίτητα μέσα στην ημέρα. Προσοχή, λοιπόν!

Ελέγχει την ημερομηνία λήξης: Και όμως το μυστικό κρύβεται εκεί. Μπορεί να χαιρόσαστε που λήγει σε ένα χρόνο και δεν αγχωνόμαστε για το πότε θα καταναλωθεί, αλλά στην πραγματικότητα κρύβει μέσα του μία... κόλαση θερμίδων.

Αγοράζει πολλά σνακ: Μην πάει το μυαλό σου σε σοκολάτες, πατατάκια, μπισκότα και όλα τα καλούδια των άνω των 200 θερμίδων. Τα σνακ που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις κορμί λαμπάδα είναι τα φρούτα, τα κράκερ, και γενικώς ό,τι δεν υπερβαίνει τις 90 θερμίδεες. Στις 100 πατάς το... φρένο, αν δε θες να πατήσει γκάζι και η ζυγαριά σου.

Δε δίνει προσοχή στις συσκευασίες: Ακόμη και οι πιο αθώες τροφές έχουν πολύ εντυπωσιακές συσκευασίες αγοράς. Θες ψωμί του τόστ και αυτό απέξω σου δίνει τη φαεινή ιδέα ενός κλαμπ σάντουιτς με μπόλικη μαγιονέζα και μπέικον. Αρκέσου στο ψωμί μόνο και άφησε τα άλλα... στο σουπερμάρκετ.

Σηκώνει βάρη: Κατά τη διάρκεια της άσκησης, φρόντισε να κάνεις μερικές ασκήσεις με βάρη. Και για να σε βάλουμε ακόμη περισσότερο στον πειρασμό αυτό, να σε ενημερώσουμε πως μία ημέρα άσκησης με βάρη θα σε βοηθήσει να κάψεις έως και 400 θερμίδες για τις επόμενες δύο ημέρες. Μμμ, δεν ακούγεται και άσχημο.