Πώς μπορείς να γλιτώνεις 200-300 θερμίδες καθημερινά χωρίς δίαιτα

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς μπορείς να γλιτώνεις 200-300 θερμίδες καθημερινά χωρίς δίαιτα

Θα χάσεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις!

Κιλά μετά τις διακοπές. Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς παχύναμε πολύ στο νησί και προσπαθούμε τώρα να μπούμε ξανά σε πρόγραμμα. Δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι απλά, εμείς τα βλέπουμε σύνθετα. Με μικρές καθημερινές αλλαγές μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας, αρκεί βέβαια να το πάρουμε απόφαση.

Τι θα έλεγες να ακολουθούσες 3 απλά κόλπα που θα σε βοηθήσουν να γλιτώνεις καθημερινά πάνω από 200 θερμίδες; Αν τις προσθέσεις μηνιαίως, ο αριθμός των κλεμμένων θερμίδων είναι υπεραρκετός.Και αν βάλεις και λίγο την αερόβια άσκηση στη ζωή σου, ο αριθμός αυτός όλο και θα αυξάνεται.

  1. Νερό πριν από κάθε γεύμα:Αν θές να ξεγελάσεις το στομάχι σου και να του χαρίσεις μια αίσθηση πληρότητας, τότε δεν έχεις παρά να πιείς γρήγορα ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε σου γεύμα. Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσεις θερμίδες, μιας και θα νιώσεις γρηγορότερα κορεσμό.
  2. Όχι στο βούτυρο, ναι στο ελαιόλαδο:Aυτή είναι μια πολύ βασική αρχή. Πες όχι στο βούτυρο. Το ελαιόλαδο είναι πολύ πιο θρεπτικό και φυσικά πολύ πιο υγιεινό.
  3. Σαλάτα η θαυματουργή: Αν θες να δεις τον δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει, τότε θα πρέπει να τρως πάντα μια μικρή σαλάτα μαζί με το γεύμα σου. Λάχανο, αγγουράκι, μαρούλι, καρότο, ντοματίνια, μια κουταλιά λάδι και λίγο βαλσάμικο αρκούν! Με αυτόν τον τρόπο θα φουσκώνεις πιο γρήγορα και δε θα χρειάζεται να καταναλώνεις πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού.

Διάβασε και αυτό:

Η διαιτολόγος της Χριστίνας Μπόμπα αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής που ακολούθησε πριν το γάμο