Miranda Kerr: Αυτό είναι το αγαπημένο της smoothie για αποτοξίνωση κι ενέργεια

Νατάσσα Σχοινά
Miranda Kerr: Αυτό είναι το αγαπημένο της smoothie για αποτοξίνωση κι ενέργεια

Το διάσημο μοντέλο αποκαλύπτει τη συνταγή που επιλέγει

H Miranda Kerr ανήκει στη Victoria’s Secret από το 2007 κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. To 36χρονο πια μοντέλο έχει υπέροχα χαρακτηριστικά στο πρόσωπα κι αναλογίες που κάνουν όλον τον πληθυσμό -ανδρικό και γυναικείο- να μένει με ανοιχτό το στόμα. Αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε το modelling στην ηλικία των μόλις 13 ετών και βρίσκεται σε μόνιμη βάση στη λίστα της Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα, μπορείς να υποθέσεις ότι η φροντίδα του δέρματος και του σώματός της είναι κάτι που γνωρίζει καλά.

Η Miranda, λοιπόν, μοιράστηκε τη συνταγή για ένα από τα πιο αγαπημένα της smoothies που υπόσχεται αποτοξίνωση για τον οργανισμό και αύξηση των επιπέδων ενέργειας. Ως γνωστή λάτρης των φυσικών μεθόδων, για την παρασκευή του χρησιμοποιεί τα πιο αγνά και θρεπτικά υλικά κι ετοιμάσου να το λατρέψεις γιατί είναι πεντανόστιμο.

Δεν είναι η πρώτη, μάλιστα, που προωθεί τα smoothies, αφού τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σχεδόν συνεχώς στην καθημερινότητά μας. Μας βοηθούν στην περίπτωση που προσπαθούμε να χάσουμε βάρος, προσφέροντας μεγαλύτερης διάρκειας αίσθημα κορεσμού, αποτρέπουν την πρόκληση αφυδάτωσης, βοηθούν στην πέψη και μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας μέσω των αναρίθμητων βιταμινών που περιλαμβάνουν.

Δεν είναι λίγα, μάλιστα, αυτά που βελτιώνουν την όψη του δέρματος, δεδομένου ότι τα smoothies αποτελούν μία πολύ καλή πηγή αντιοξειδωτικών και καροτενοειδών. Ας μην ξεχνάμε ότι θεωρούνται καλύτερα από τους χυμούς, γεγονός λογικό αν λάβεις υπόψιν ότι στη δική τους περίπτωση περιλαμβάνεται ολόκληρο το φρούτο ή το λαχανικό κι όχι μόνο μέρη αυτού. Σε αντίθεση με τον χυμό που αναγκάζεσαι να πετάξεις πολύτιμα κομμάτια για να έχεις το αποτέλεσμα του ροφήματος που γνωρίζεις.

Δες τη συνταγή που δείχνει η Kerr στο βίντεο που ακολουθεί κι ετοιμάσου να βρεις το νέο πρωινό που θα λατρέψεις εσύ κι οι δικοί σου. Φτιάχνεται πανεύκολα και μπορείς να προσθέσεις μία ποικιλία από τα αγαπημένα σου υλικά.