Homemade Stories: Πώς θα αναβαθμίσεις τα φθινοπωρινά απογεύματα στο σπίτι

Homemade Stories: Πώς θα αναβαθμίσεις τα φθινοπωρινά απογεύματα στο σπίτι

Από τη μία πλευρά η θερμοκρασία που μέρα με τη μέρα πέφτει και από την άλλη, τα emails στο γραφείο που συνεχώς αυξάνονται. Τα work blues είναι πραγματικότητα και πώς να μην σε πιάσει μία μελαγχολία την περίοδο που διανύουμε όταν οι διακοπές των Χριστουγέννων μοιάζουν με όνειρο μακρινό και το στρες της καθημερινότητας έχει ήδη αρχίσει να σε καταβάλλει;

Στην περίπτωση που διερωτάσαι τι μπορείς να κάνεις για να δεις ξανά τα πράγματα με μία πιο θετική ματιά, έχουμε την απάντηση: Να χαλαρώσεις και να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι στο εξής περισσότερο, περνώντας ποιοτικό χρόνο στο σπίτι σου, μετά το γραφείο. Με λίγα λόγια, να μάθεις να τεμπελιάζεις… χωρίς τύψεις.

Ιδού, λοιπόν, μερικές «εγγυημένες» και δοκιμασμένες ιδέες για να ξεπεράσεις το στρες και τη μελαγχολία του φθινοπώρου, να αναβαθμίσεις τα φθινοπωρινά απογεύματα στο σπίτι σου και να δημιουργήσεις τις δικές σου ζεστές, σπιτικές ιστορίες, τα δικά σου homemade stories.

Η απόλαυση ενός homemade ροφήματος

Μπορεί να μην «το έχεις» με τη μαγειρική όμως, πίστεψέ μας, δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο από το να ετοιμάσεις μόνη σου το πιο απολαυστικό ρόφημα στο σπίτι. Οι δικές μας αγαπημένες προτάσεις, περιλαμβάνουν ελάχιστα υλικά και συστατικά που τονώνουν τον οργανισμό. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε πως οι παρακάτω δύο homemade συνταγές, θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.

Apple tea: Υπέροχο ρόφημα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που θα ενυδατώσει τον οργανισμό σου. Για να το ετοιμάσεις θα χρειαστείς απλώς ένα μήλο, ένα κομματάκι φρέσκο τζίντζερ (περίπου 5 εκ.), γαρύφαλλο, 1 κ.γ. μέλι και πέντε ξυλάκια κανέλας. Η προετοιμασία είναι -όπως μπορείς να φανταστείς- εξίσου απλή και στο YouTube θα βρεις πολλά tutorials.

Cinnalmond: Το cinnalmond θα σε χαλαρώσει και θα ζεστάνει τα απογεύματά σου. Για να το απολαύσεις, θα χρειαστείς τα εξής: 1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου, 1 κ.γ. μέλι, 2 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας και 1 κ.γ. κανέλα.

allatini 1

Κάλεσε τις φίλες σου στο σπίτι για chat και σπιτικές ιστορίες

Ωραίες οι after work βόλτες στο κέντρο της πόλης, ωστόσο, πολλές φορές, για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, χρειάζεται να δίνεις ραντεβού σε πιο οικεία και ζεστά μέρη, όπως το σπίτι σου! Σίγουρα αξίζει να εντάξεις στα εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου, μία συνάντηση με τις φίλες σου, εντός σπιτιού. Κάθε εβδομάδα, φροντίστε να συγκεντρώνεστε η μία στο σπίτι της άλλης και να λέτε τα νέα σας και σύντομα, αυτό το homemade ραντεβού, θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια.

Για να είσαι καλή οικοδέσποινα, μην ξεχνάς απλώς εκτός από όμορφες στιγμές, να μοιράζεσαι με τις φίλες σου και απολαυστικά κεράσματα. Και τι πιο απολαυστικό για ένα φθινοπωρινό απόγευμα από ένα σπιτικό ρόφημα και μερικά μαμαδίστικα μπισκότα; Είναι φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά και θα δώσουν στο σπίτι σου το δικό του άρωμα, τη δική του γεύση. Τα καλά νέα είναι πως τώρα, δεν χρειάζεται να τα ζητήσεις από τη μαμά σου ή να περάσεις ατελείωτες ώρες στην κουζίνα για να τα ετοιμάσεις. Είτε προτιμάς τα μπισκότα βουτύρου ή εκείνα της κανέλας, είτε σου αρέσουν περισσότερο οι «ψαγμένες» γεύσεις, όπως το λεμόνι και το τζίντζερ ή το καβουρδισμένο αμύγδαλο, στη σειρά Αλλατίνη Homemade Stories θα βρεις ό,τι ψάχνεις.

Ετοίμασε, λοιπόν, το apple tea σου και κέρασε τις φίλες σου μαμαδίστικα Αλλατίνη Goody Μπισκότα… προτού ξεκινήσετε να λέτε τα νέα σας από το γραφείο, τη σχολή, τα παιδιά ή τα ραντεβού. Θα τα απολαύσετε, σε όποια φάση και αν βρίσκεστε!

allatini 2

Στρέψου στη DIY και natural εκδοχή του beauté

Το 2019 τα κορυφαία trends στον τομέα της ομορφιάς σε θέλουν να φροντίζεις για την επιδερμίδα και τη νεότητά σου, επιλέγοντας περισσότερο natural προϊόντα και όπως όλα δείχνουν, η εν λόγω τάση δεν θα υποχωρήσει το 2020!

Όπως καταλαβαίνεις, ένας υπέροχος τρόπος για να αναβαθμίσεις τα φθινοπωρινά απογεύματα στο σπίτι είναι το να αρχίσεις να υιοθετείς στο εξής τις δικές σου, homemade «ιεροτελεστίες» ομορφιάς. Εξέτασε τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και ετοίμασε τα δικά σου beauty προϊόντα. Ξεκίνα από αυτή την εβδομάδα, ετοιμάζοντας μία κρέμα με αβοκάντο, γιαούρτι και μέλι για ενυδάτωση ή την αγαπημένη μας homemade λοσιόν με μπανάνα και μέλι για λεία επιδερμίδα. Για να την ετοιμάσεις, αρκεί να ανακατέψεις σε ένα μπολ μία κουταλιά της σούπας μέλι, χυμό από ένα λεμόνι, μια κουταλιά βούτυρο και μίση μπανάνα!

allatini 3

Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, μην ξεχνάς πως είναι η ξεκούραση και ο ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και να φροντίσεις για την πνευματική αλλά και τη σωματική σου υγεία. Άφησε, λοιπόν, το smartphone στην άκρη για μερικές ώρες και δημιούργησε τις δικές σου ζεστές, σπιτικές ιστορίες!

Πιάσε ένα βιβλίο, ετοίμασε ένα σπιτικό ρόφημα και απόλαυσε τα αγαπημένα σου μαμαδίστικα Αλλατίνη Goody Μπισκότα βουτύρου, κανέλας, λεμόνι & τζίντζερ ή με καβουρδισμένο αμύγδαλο, χαλαρώνοντας ουσιαστικά και χωρίς τύψεις. Έτσι θα αναβαθμίσεις τα φθινοπωρινά σου απογεύματα!