Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πώς αδυνατίζει στην καραντίνα και ποια φαγητά φτιάχνει στον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πώς αδυνατίζει στην καραντίνα και ποια φαγητά φτιάχνει στον Snik!

Πώς διατηρείται στα κιλά της η Ηλιάνα;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε στο Instagram τα μυστικά της για να μην παίρνει βάρος όσο μένει σπίτι αλλά και το πώς αθλείται και το τι μαγειρεύει.

Όσο για το πώς θα διώξουμε το λίπος από συγκεκριμένα σημεία, η Ηλιάνα προτείνει να έχουμε υπομονή και όταν χάνουμε λίπος από όλο το σώμα, θα χάσουμε και από τα δύσκολα σημεία ενώ για να χάσουμε έξτρα πόντους στα σημεία αυτά, πρέπει να κάνουμε έξτρα προπόνηση με λάστιχα και ασκήσεις πιλάτες.

Όσο για τα φαγητά που προτιμά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γυμναστική, η παρουσιάστρια προτείνει συνδυασμό πρωτεΐνης με σαλάτα και λατρεύει τα μαμαδίστικα φαγητά όπως είναι τα φασολάκια και το κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, τα οποία φανταζόμαστε πως απολαμβάνει και αγαπημένος της Σνικ.

Μαγειρεύω και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό όσο μένουμε μέσα, όλα τα μεσογειακά αγαπημένα πιάτα και είδα μεγάλη διαφορά στο σώμα, στο πρόσωπο και στη διάθεσή μου.

Όσον αφορά την γυμναστική, η Ηλιάνα προπονείται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά και έχει μεγάλη ποικιλία: αερόβια, πιλάτες, ασκήσεις με βάρη, μποξ, σχοινάκι, γιόγκα και μπαλέτο.

Πάντως η Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως είχε κουραστεί και δεν γυμναζόταν για επτά μήνες αλλά τώρα έχει επανέλθει στην ρουτίνα άσκησής της.

Δες όλα τα μυστικά της παρακάτω