Jessica Simpson: Με αυτή τη διατροφή και άσκηση έχασε 45 κιλά σε 6 μήνες

Πατούλια Κατερίνα
Jessica Simpson: Με αυτή τη διατροφή και άσκηση έχασε 45 κιλά σε 6 μήνες

Άθλος αυτό που κατάφερε η Jessica Simpson

Κοντά στα 45 κιλά κατάφερε να χάσει η Jessica Simpson, η οποία ζύγιζε 108 κιλά όταν γέννησε την κόρη της Birdie Mae και τρίτο της παιδί τον Μάρτιο του 2019.

Ο Harley Pasternak προπονητής και coach της 39χρονης ηθοποιού μίλησε στο E! news κι εξήγησε πως η Jessica δεν έκανε κάποια εξαντλητική δίαιτα αλλά είχε άλλα μυστικά, μεταξύ τους 14.000 βήματα την ημέρα.

«Έπρεπε να είναι κάτι παραπάνω από το να επιστρέψει στα κανονικά της κιλά μετά το μωρό, αλλά κυρίως το πώς θα διατηρήσει ό,τι κάνει τώρα και στο μέλλον αλλά και για πάντα. Γι᾽αυτό δε μας αρέσουν οι extreme δίαιτες ή οι δραστικές μέθοδοι γυμναστικής. Σιγουρευόμασταν κάθε μέρα ότι το Fitbit της Jessica έγραφε τουλάχιστον 12.000 βήματα την ημέρα πριν πάει για ύπνο, ότι κοιμόταν τουλάχιστον επτά ποιοτικές ώρες τη νύχτα και ότι αποσυνδεόταν από οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία τουλάχιστον μια ώρα κάθε μέρα».

Η διατροφή της Simpson αποτελούνταν από τρία κυρίως γεύματα και δύο snacks, τα οποία βασίζονταν στην πρωτεΐνη και τις φυτικές ίνες.

Η Jessica με δύο γρήγορες και αποτελεσματικές προπονήσεις καθημερινά, κατάφερε να χάσει 45 κιλά σε έξι μήνες αλλά δεν ήταν ο στόχος αυτός:

«Ο στόχος ήταν η διαδικασία. Δεν υπήρξε ποτέ ένας συγκεκριμένος αριθμός στην κλίμακα που έχει ο καθένας στο μυαλό του. Το περπάτημα ήταν προτεραιότητα για την προσπάθεια της Jessica. Πρόκειται για την απόλυτη λιποδιαλυτική εξάσκηση. Κάνοντας ασκήσεις αντοχής είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονωθείς, να σφίξεις και να δυναμώσεις. Αλλά για να χάσεις βάρος, τίποτα δε νικά το περπάτημα. Και τα δύο είναι απαραίτητα για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις», τονίζει ο Pasternak που φημολογείται πως είναι ο εμπνευστής πίσω από το αδυνατισμένο σώμα και της Adele.

Η Simpson ζυγίζει από 108, μόλις 63 κιλά και κανείς δεν ξέρει αν θέλει να χάσει κι άλλο βάρος. Η ίδια μόλις προχτές εξήγησε πως ξύπνησε πριν τα τρία της παιδιά, περπάτησε όσο έπρεπε και έκανε αυτά που ήθελε για τον εαυτό της και την πνευματική της υγεία.



Πρωινό: Αβγά scrambled (ένα ολόκληρο και τρία ασπράδια) μαζί με ένα μπολ με μαύρα μούρα.

Μεσημεριανό και βραδινό: Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο και ψητό ψάρι με λαχανικά, αντίστοιχα.

Snacks: Μία χούφτα αμύγδαλα ή πράσινα φασόλια με τριμμένη παρμεζάνα.