Clean eating: Έτσι θα απολαμβάνεις κάθε ημέρα υγιεινά, nature fresh γεύματα

Clean eating: Έτσι θα απολαμβάνεις κάθε ημέρα υγιεινά, nature fresh γεύματα

Clean eating ή καθαρή διατροφή ελληνιστί. Αποτελεί μια από τις κορυφαίες διατροφικές τάσεις των τελευταίων τριών ετών και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να κυριαρχήσει τη δεκαετία του 2020.

Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν μας προκαλεί έκπληξη. Διότι σε αντίθεση με άλλα, περισσότερο ακραία ή παράξενα food trends, το clean eating δεν κρύβει κινδύνους για την υγεία μας -όταν γίνεται με προσοχή φυσικά. Αντιθέτως, συνιστά μια διατροφική λύση η οποία ωφελεί την ευεξία μας και μπορεί να μας βοηθήσει να υιοθετήσουμε έναν περισσότερο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Τι ακριβώς είναι το clean eating λοιπόν και πώς μπορούμε να το κάνουμε μέρος της καθημερινότητάς μας;

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα απαραίτητα αναφορικά με το πώς θα κάνεις τα πρώτα βήματα στον κόσμο της καθαρής διατροφής και μην ξεχάσεις να ποστάρεις το πρώτο υγιεινό, clean πιάτο που θα ετοιμάσεις στο Instagram, για να εμπνεύσεις τις φίλες σου να αναβαθμίσουν και εκείνες τις διατροφικές τους συνήθειες.

Clean eating; Δηλαδή;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή από το τι είναι το clean eating. Οι βασικοί κανόνες της καθαρής διατροφής επιτάσσουν το να επιλέγεις τη φρεσκάδα και να προτιμάς τα φρέσκα και φυσικά προϊόντα από τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Ουσιαστικά, το clean eating σε καλεί να αποκτήσεις μια περισσότερο μινιμαλιστική προσέγγιση σε ό,τι αφορά στο φαγητό σου και να στραφείς σε όσο πιο natural και φρέσκα τρόφιμα και διατροφικά προϊόντα γίνεται, δηλαδή να μπορείς να απολαβαίνεις κάθε στιγμή nature fresh γεύματα! Αν είμαστε όντως ό,τι τρώμε, σίγουρα η καθαρή διατροφή αξίζει την προσοχή σου.

clean eating eswt 1 queen

Τρεις κανόνες για να ακολουθήσεις και εσύ την καθαρή διατροφή

Στην περίπτωση που θέλεις να αποκτήσεις περισσότερο υγιεινές συνήθειες το διάστημα που διανύουμε αλλά και μακροπρόθεσμα, αξίζει να δοκιμάσεις να στραφείς στην καθαρή διατροφή, έστω και στην πλέον απλή εκδοχή της. Οι τρεις συμβουλές που ακολουθούν και συγκεντρώσαμε για εσένα, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου εύκολα και προσεκτικά και να βγεις κερδισμένη -από κάθε άποψη! Ιδού τα δικά μας clean eating tips.

#1 Επίλεξε τρόφιμα που είναι όσο πιο natural και λιγότερο processed γίνεται: Η φιλοσοφία του clean eating επιτάσσει το να επενδύεις στη φρέσκια οργανική πρώτη ύλη και να επιλέγεις τρόφιμα που βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική τους μορφή. Σκέψου κάτι σαν να μπορούσες να είχες ένα αγρόκτημα γεμάτο φρέσκα φρούτα και λαχανικά στον ψυγειοκαταψύκτη σου ή κρέας που δεν έχει υποστεί μεγάλη επεξεργασία. Γενικά, όσο λιγότερο επεξεργασμένα είναι τα τρόφιμα που επιλέγεις, τόσο το καλύτερο για την υγεία σου.

#2 Προτίμησε τις οργανικές τροφές: Μία ακόμη συμβουλή για να κάνεις το clean eating μέρος της ζωής σου είναι το να στραφείς στα οργανικά τρόφιμα. Πίστεψέ μας, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για τον οργανισμό και την ευεξία σου από το να ανοίγεις το ψυγείο σου και να πιάνεις αμέσως ένα κομμάτι φρέσκιας οργανικής πρώτης ύλης! Αν δεν το γνώριζες, οργανικά χαρακτηρίζονται τα τρόφιμα τα οποία παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών ή αντιβιοτικών, δεν περιέχουν τεχνητά πρόσθετα και σε ό,τι αφορά στα φρούτα και τα λαχανικά, καλλιεργούνται με βιολογικά λιπάσματα.

clean eating eswt 2 queen

#3 Γέμισε το ψυγείο σου με φρούτα και λαχανικά: Ο πιο εύκολο τρόπος για να ακολουθήσεις τη διατροφική τάση του clean eating είναι, βέβαια, το να γεμίσεις το ψυγείο σου με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Το στοιχείο-«κλειδί» σε αυτή την περίπτωση είναι η φρεσκάδα στις πρώτες ύλες που επιλέγεις να καταναλώνεις. Αυτός είναι ο λόγος που αν σκέφτεσαι να αλλάξεις ψυγείο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Διότι εν έτει 2020 υπάρχουν ψυγειοκαταψύκτες, όπως οι LG Linear με την τεχνολογία NatureFRESH™, που σε βοηθούν να διατηρείς τα τρόφιμα σου φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικά διάστημα. Και σίγουρα το να μπορεί ο ψυγειοκαταψύκτης σου να συμβάλλει στη διατήρηση της εμφάνισης και της γεύσης των τροφίμων σου, είναι απίστευτα σημαντικό και μπορεί να σε βοηθήσει να υιοθετήσεις το food trend του clean eating -και συνεπώς, να αποκτήσεις πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Τα καλά νέα είναι πως αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να κάνεις δικό σου έναν LG Linear ψυγειοκαταψύκτη με τεχνολογία NatureFRESH™, λαμβάνοντας απλώς μέρος στον διαγωνισμό της LG από την Παρασκευή, 31 Ιουλίου έως την Τρίτη, 25 Αυγούστου. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω Instagram post και ακολούθησε τα βήματα του διαγωνισμού για να έχεις την ευκαιρία να είσαι μία από τις δύο τυχερές που θα κερδίσουν από έναν LG Linear ψυγειοκαταψύκτη που θα σε βοηθά να γεύεσαι τη φρεσκάδα, κάθε ημέρα! Η νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 26 Αυγούστου.


https://www.instagram.com/p/CD_BuAFqjfW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φρόντισε, λοιπόν, να επενδύσεις στη φρέσκια πρώτη ύλη και άλλαξε τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές σου συνήθειες. Το «κλειδί» για μια πραγματικά clean και περισσότερο υγιεινή διατροφή είναι αναμφίβολα η φρεσκάδα και συγκεκριμένα, τα nature fresh γεύματα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ανοίξεις το ψυγείο σου, κάνε μια φρέσκια και natural επιλογή. Διότι τελικά, είμαστε ό,τι τρώμε!

#cleaneating #LGNatureFRESH #LGLinear