Τα pancakes της Χριστίνας Μπόμπα είναι το ιδανικό πρωινό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα pancakes της Χριστίνας Μπόμπα είναι το ιδανικό πρωινό

Γιατί η Χριστίνα ξέρει

Πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε κάνοντας γυμναστική μέσα από το Instagram account της, πως αυτόν τον ένα τελευταίο χρόνο πήρε συνολικά 7 κιλά. Και δεν θα σου το κρύψουμε απορήσαμε γιατί κοιτάξαμε και ξανακοιτάξαμε τις φωτογραφίες της και δεν τα βλέπαμε πουθενά. Τι στο καλό συνέβη, που έκρυψε 7 κιλά η influencer;

Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται σε καθημερινή βάση ακόμη και όταν είναι σε διακοπές, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως με το σώμα και τους κοιλιακούς που έχει χτίσει είναι λογικό να μην φαίνονται πουθενά τα 7 κιλά που λέει πως πήρε. Σήμερα η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τη γυμναστική της, με την οποία ξεκίνησε τη μέρα της και λίγο μετά μας έδειξε και τα pancakes που επέλεξε να φτιάξει για το πρωινό της γεύμα.

Τα pancakes της Χριστίνας είναι πάντα νόστιμα και υγιεινά, και πάντα μας δίνει μια καινούργια γεύση για να δοκιμάσουμε. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια μας έφτιαξε pancakes βρώμης με καρύδια, μέλι πράσινο μήλο και κανέλα. Και από τη φωτογραφία που ανέβασε έμοιαζαν πάρα πολύ νόστιμα και γευστικά. Έχουμε άλλωστε ξαναδοκιμάσει συνταγές της Χριστίνας Μπόμπα και δεν μας έχει απογοητεύσει με τις συνταγές και τις μαγειρικές της ικανότητες.

Αν λοιπόν δεν ξέρεις τι να φας για αύριο το πρωί, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το πρόγραμμα της Χριστίνας. Pancakes έχεις ξαναφτιάξει άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά. Βάλε τα υλικά της Χριστίνας, κι ετοιμάσου να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαμόγελο και όρεξη.