Γκουρμέ τροφές για τέλειο δέρμα

Γκουρμέ τροφές για τέλειο δέρμα

Ποιες τροφές ή συνδυασμός τροφών κάνει κάνουν καλό στο δέρμα σας;

Όταν η καλή υγεία και η ομορφιά συμμαχούν με το καλό και χορταστικό φαγητό, δεν γίνεσαι να μην είσαι ικανοποιημένη. Υπάρχουν τροφές με λίγα λιπαρά που λατρεύει το δέρμα σου. Ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που κάνουν το δέρμα σας να λάμπει από υγεία και τον ουρανίσκο σας ευχαριστημένο από τις υπέροχες γεύσεις που του προσφέρετε.

  • Ριζάκι με σάλτσα ντομάτας σκόρδο και μυρωδικά

Το σκόρδο κάνει καλό στον οργανισμό και η ντομάτα περιέχει λυκοπένια, δυνατά αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες που το εξασθενούν.

  • Χυμός κράνμπερυ με γκρέιπφρουτ

Ένας δροσιστικός χυμός με ανθρακούχο νερό και χωρίς ζάχαρη, ιδανικό για ενυδάτωση και αποτοξίνωση. Η τέλεια εναλλακτική στο αλκοόλ.

  • Ζελέ με πεπόνι για ενυδάτωση χωρίς λιπαρά

Ξεχάστε τα γλυκά με ζάχαρη, μία φυσική ζελατίνη από λαχανικά και η γλύκα του πεπονιού, φτάνουν για να σας δροσίσουν και να κρατήσουν το δέρμα σας ενυδατωμένο τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

  • Πέστο με μαϊντανό και λιναρόσπορο

Οι θρεπτικές και ουσίες του λιναρόσπορου, περιέχει ένα ισχυρότατο αντιοξειδωτικό της κατηγορίας Ωμέγα-3 παχεών οξέων, θα κάνουν το πέστο σας μοναδικό όχι μόνο σε γεύση αλλά και σε θρεπτικά συστατικά, ότι πρέπει για τον οργανισμό σας. Δοκιμάστε το ζυμαρικά ολικής άλεσης.

  • Πρωινό με smoothie μπανάνα με γιαούρτι

Πρωτεΐνες, κάλιο, ασβέστιο, φυτικές ίνες και ωμέγα-3, τι άλλο να ζητήσετε από το πρωινό σας για να είναι υγιεινό και θρεπτικό.

  • Φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα από καρύδια

Το άπαχο κοτόπουλο και τα καρύδια, γεμάτα ωμέγα-3 αντιοξειδωτικά θα κάνουν το γεύμα σας νοστιμότατο και υγιεινό. Η θρεπτικές ουσίες των ξηρών καρπών στο πιάτο σας.

  • Σαλάτα με παπάγια, γαρίδες και νουντλς

Η παπάγια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και μία εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, τα οποία κρατάνε το δέρμα σας ελαστικό και το βοηθούν να θεραπεύεται μόνο του. Επίσης περιέχει συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και το κρατάνε νεανικό και καθαρό.

  • Πλούσια ομελέτα με λαχανικά

Τα αβγά, το σκόρδο και τα θαλασσινά περιέχουν σελήνιο, ένα συστατικό που θεωρείται ότι προστατεύει τον οργανισμό από τον καρκίνο του δέρματος, και τις φθορές από το ήλιο. Σκεφτείτε το ξανά όταν αναρωτηθείτε αν θα φάτε «απλά μία ομελέτα».