20 τρόφιμα που περιέχουν σχεδόν μηδενικές θερμίδες και είναι ιδανικά σνακ

20 τρόφιμα που περιέχουν σχεδόν μηδενικές θερμίδες και είναι ιδανικά σνακ

Βρήκαμε όλα όσα μπορείς να τρως άφοβα.

Οι θερμίδες παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας για να λειτουργήσει και να παραμείνει ενεργό. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι τα τρόφιμα με αρνητικές θερμίδες καίγονται πιο εύκολα από τον οργανισμό.

Ωστόσο υπάρχουν πολλές αγαπημένες μας τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες που στην πραγματικότητα μας παρέχουν πολύ λιγότερες θερμίδες από ό,τι γνωρίζουμε. Εάν προσπαθείς να χάσεις άμεσα βάρος, η κατανάλωση περισσότερων τροφών με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες (όπως ορισμένα φρούτα και λαχανικά) είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Επίσης είναι απαραίτητο να πίνεις 2-3 λίτρα νερό σε καθημερινή βάση, να αποφεύγεις τα γλυκά και να τρως γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη.

Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα 20 τρόφιμα με σχεδόν μηδενικές θερμίδες τα οποία μπορείς να καταναλώνεις άφοβα κατά τη διάρκεια της ημέρας σου. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις τροφές με ελάχιστες θερμίδες για να τις εντάξεις άμεσα στο διατροφολόγιό σου.

Δες επίσης: Κι όμως, το τσάι macha συμβάλλει στην υγεία των δοντιών σου

Πηγή φωτογραφιών: pexels.com