6 μυστικά διατροφής στα οποία ορκίζεται η Hilary Duff

Τσακιρίδου Χριστίνα
6 μυστικά διατροφής στα οποία ορκίζεται η Hilary Duff

Η διάσημη ηθοποιός αγαπά τις υγιεινές αλλά ευέλικτες διατροφικές επιλογές.

Η Ηilary Duff είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της. Η 33χρονη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Disney Chanel, Lizzie McGuire. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές δημοφιλείς ταινίες ενώ αργότερα ασχολήθηκε με το τραγούδι και κυκλοφόρησε 5 στούντιο albums.

Σήμερα η ηθοποιός είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον σύζυγο και τα δύο της παιδιά. Ακόμη και μετά από 2 εγκυμοσύνες η Hilary Duff έχει αξιοζήλευτες αναλογίες και αυτό οφείλεται στις υγιεινές διατροφικές επιλογές που έχει υιοθετήσει.

Την ίδια ώρα εμπιστεύεται απόλυτα τον διατροφολόγο των celebs, Erik Young, με τον οποίο έχουν σχεδιάσει ένα ευέλικτο πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο επάνω στις ανάγκες της. Ναι, μπορείς να χάνεις κιλά και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις κρασί, σοκολάτα ή το αγαπημένο σου ψωμί, όλα φυσικά με μέτρο.

https://www.instagram.com/p/CS9qR3ZlA9U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διατροφή μετά τις διακοπές; 15 τρόποι για να επανέλθεις εύκολα σε φόρμα

Τα μυστικά διατροφής της Hilary Duff

https://www.instagram.com/p/CF2y6sLD1Ws/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Η υγιεινή διατροφή πρέπει να είναι ευέλικτη

H Ηilary ακολουθεί τη δίατα 80/20 που σου επιτρέπει να καταναλώνεις κυρίως υγιεινά τρόφιμα και να έχεις περιθώριο για μικρές ατασθαλίες. Το 80% των γευμάτων σου αποτελείται από σαλάτες, άπαχο κρέας ή ψάρι και το 20% από κάποια πιο «ανθυγιεινά» τρόφιμα.

#2 Η γνώση είναι δύναμη

Μια ενδεικτική καταγραφή των γευμάτων και των τροφίμων που επιλέγεις βοηθά να συνθέσεις το διατροφικό σου προφίλ. Ο διατροφολόγος της Hilary την έβαλε για μερικές ημέρες να σημειώνει σε μια λίστα ό,τι επέλεγε να καταναλώσει.

#3 Προετοιμασία γευμάτων

Οι περισσότερες από εμάς δεν έχουν πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να μαγειρεύουμε τρία γεύματα την ημέρα κάθε μέρα. Είναι πολύ βοηθητικό να μαγειρεύεις αποβραδίς τα γεύματα της επόμενης ημέρας και να έχεις πάντα μαζί σου ταπεράκια με υγιεινό φαγητό. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσεις τους διατροφικούς πειρασμούς και το junk food.

#4 Tα σνακ είναι οι καλύτεροί σου φίλοι

Μην αφήνεις κενό το στομάχι σου για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ιδανικά πρέπει να καταναλώνεις 5 γεύματα την ημέρα (πρωινό,δεκατιανό, μεσημεριανό,απογευματινό,βραδινό). Έχε πάντοτε μαζί σου φρέσκα φρούτα για σνακ ή άλλες υγιεινές επιλογές.

#5 Προσοχή στα εστιατόρια

Όταν βγαίνεις έξω για φαγητό πρόσεξε μην παρασυρθείς. Επίλεξε ψάρι ή κρέας και συνόδευσέ το πάντοτε με σαλάτα.

#6 Αν δεν νιώθεις στέρηση είσαι σε πολύ καλό δρόμο

Σκοπός είναι να μην πεινάς, να μην νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση στέρησης και να είσαι χαρούμενη με τα καθημερινά γεύματά σου.

Βρίσκεσαι σε διατροφή; Αυτό είναι το καλύτερο γιαούρτι που μπορείς να επιλέξεις



Πηγή κεντρικής: @hilaryduff