Τα 2 ροφήματα που διατηρούν την Avril Lavigne τόσο λαμπερή όσο την «Sk8er Boi» εποχή

Ιωάννα Τζανή
Τα 2 ροφήματα που διατηρούν την Avril Lavigne τόσο λαμπερή όσο την «Sk8er Boi» εποχή

Η Avril Lavigne μίλησε για το... αντισυμβατικό μυστικό ομορφιάς που την κρατά νέα και λαμπερή. 

Η Avril Lavigne μίλησε για το μυστικό που τη βοηθά να διατηρεί τη νεανική της λάμψη και σίγουρα δεν είναι κοινότυπο, όπως αυτά που ακολουθούμε οι περισσότερες!

Η 37χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ποια είναι τα δύο ροφήματα στα οποία βασίζεται για να συνεχίζει να μοιάζει με το 17χρονο φρέσκο κορίτσι που μάγεψε τους πάντες με τη συναρπαστική, διαχρονική επιτυχία της «Sk8er Boi» το 2002.

11 02 55 image 20

Πού έχει εξαφανιστεί τόσο καιρό; Η τραγουδίστρια σε σπάνια έξοδο με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της

Τα δύο... θαυματουργά ροφήματα που εμπιστεύεται η Avril Lavigne

«Το μυστικό μου, θα πω σε όλους, είναι ο πράσινος χυμός και η μπύρα», είπε στο «The Sun» η Avril Lavigne.



Η τραγουδίστρια του «Complicated», η οποία υπέγραψε συμβόλαιο με την DTA Records του Travis Barker τον Νοέμβριο, συνέχισε μιλώντας για τη συνεργασία της με τον ντράμερ των Blink-182 στο έβδομο επερχόμενο άλμπουμ της, «Love Sux».

«Είναι πολύ διασκεδαστικό να συνεργάζομαι μαζί του. Είναι ο πρόεδρος της δισκογραφικής μου εταιρείας, από την οποία είμαι έτσι κι αλλιώς πολύ ευχαριστημένη» είπε, σημειώνοντας ότι το να συνεργαστεί σε ένα από τα νέα της κομμάτια με τον μπασίστα του Barker, Mark Hoppus, ήταν μία εμπειρία που θα της μείνει αξέχαστη.

«Ήταν μεγάλη τιμή να δουλέψω με τον Mark γιατί άκουγα τους Blink-182 όταν ήμουν πολύ μικρή. Το να δουλεύω μαζί του είναι σαν κάτι τρελό για εμένα», εξήγησε η Avril Lavigne.


https://www.instagram.com/p/CYpBxXdvhlq

Η μεγάλη επιστροφή της Avril Lavigne στη μουσική σκηνή

Τον Δεκέμβριο, μια κοντινή πηγή της Avril Lavigne είπε στο αμερικανικό PEOPLE ότι η τραγουδίστρια ανυπομονεί να κυκλοφορήσει τα νέα της τραγούδια και εργάζεται σκληρά μέρα με τη μέρα.

«Κάνει τεράστιο comeback στα μουσικά δρώμενα. Ο Travis Barker την καθοδηγεί και της δίνει εξαιρετικές συμβουλές. Χρησιμοποιεί επίσης τις επαφές του για να συνεργαστεί μαζί της», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.


https://www.instagram.com/p/CWGvMgMJICw

Ο σύντροφος της Avril Lavigne, ο τραγουδιστής Mod Sun, αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης στη ζωή της και έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική της πορεία. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε αρκετά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών «Flames» και «Bite Me».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φίλοι ή ζευγάρι τελικά; Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε ένα τρυφερό και ρομαντικό τετ α τετ

Tόσο σύντομα; Χώρισε πριν δύο μόλις μήνες και ήδη συζεί με το νέο της αγαπημένο