5 ροφήματα με full πρωτεΐνη και καφέ για να έχεις ενέργεια όλη μέρα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
5 ροφήματα με full πρωτεΐνη και καφέ για να έχεις ενέργεια όλη μέρα

Η πιο δυναμωτική "καλημέρα" σε μια μόνο γουλιά.

Για πολλούς από εμάς η πρώτη κίνηση μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας είναι να ανάψουμε την καφετέρια για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Ακόμη κι αν προτιμάς να αγοράζεις έναν καφέ καθώς βρίσκεσαι στον δρόμο πηγαίνοντας για το γραφείο, μια κούπα με καφεΐνη είναι το δυναμωτικό boost που σε κάνει να ξυπνάς.

Τρέχεις από νωρίς το πρωί για όλους και για όλα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει καλά καλά να απολαύσεις τον καφέ σου; Το πιο σύνηθες είναι να πιείς δυο γουλιές από έναν καφέ που έχεις μόλις φτιάξει (και να τον αφήσεις γιατί βιάζεσαι) ή να αγοράσεις έναν καφέ στη δουλειά! Και για υγιεινό πρωινό…ούτε λόγος! Αντί λοιπόν να «σερβίρεις» στο στομάχι σου σκέτη καφεΐνη , μπορείς να συνδυάσεις τον καφέ μ΄ ένα super healthy ρόφημα, υψηλό σε πρωτεΐνες που θα σε τονώσει και θα σε γεμίσει ενέργεια!

Θέλεις περισσότερη ενέργεια; Kόψε τον καφέ- 5 λόγοι που θα σε πείσουν

1.Καφές με γεύση μόκα

Βάλε μια κούπα καφέ στο ψυγείο για να παγώσει από το προηγούμενο βράδυ. Βάλε μέσα σ΄ένα blender καφέ, πάγο, γάλα αμυγδάλου και πρωτεϊνούχα σκόνη σοκολάτας και βανίλιας. Ένα είναι σίγουρο: αυτό το coffee -milkshake θα σου φτιάξει την ημέρα!

2.Βρόμη και λιναρόσπορος στον καφέ σου

Για περισσότερη ενέργεια πρόσθεσε στον καφέ σου βρόμη και λιναρόσπορο ή ακόμη και σπόρους chia ή κάνναβης. Δεν έχεις καταλάβει για τι ενέργεια μιλάμε...

3.Smoothie βανίλιας

Σαν καφέ με γεύση βανίλιας απλώς με μπανάνα και μέλι αντί ζάχαρη. Το συγκεκριμένο smoothie μπορεί να αντικατασταθεί επίσης με ένα φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι με γεύση καφέ, προσθέτοντας λίγες σταγόνες αποσταγμένου καφέ, έτσι για τη γεύση!

4.Eνα smoothie με φρούτα για τέλειο ξύπνημα

Αυτό το ρόφημα έχει όλα όσα χρειάζεσαι: φρούτα (παγωμένη μπανάνα), δημητριακά και πρωτεΐνες από ξηρούς καρπούς. Είναι το ρόφημα που θα απογειώσει την ενέργειά σου!

5.Καφές με κρεμώδη υφή

Αν τρως γαλακτοκομικά, το ελληνικό γιαούρτι είναι το ιδανικό πρωινό! Επιπλέον επίλεξε να προσθέσεις τη γεύση που σου αρέσει (με φρούτα, με δημητριακά, με νιφάδες σοκολάτας, βανίλιας κλπ.) και απόλαυσε το σ' ένα super healthy πρωινό!