Τα 4 γεύματα είναι το μυστικό της Scarlett Johansson για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Ιωάννα Τζανή
Τα 4 γεύματα είναι το μυστικό της Scarlett Johansson για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Η διατροφή που ακολουθεί η ηθοποιός για να έχει ένα υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα.

Η Scarlett Johansson είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood και αποτελεί πρότυπο για πολλές από εμάς. Η juicy και καλλίγραμμη σιλουέτα της είναι το σήμα κατατεθέν της και αυτό που τη βοηθεί στο να τη διατηρεί είναι η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή.

Η διατροφή της είναι απλή, θρεπτική και εύκολα προσαρμόσιμη στο καθημερινό πρόγραμμα καθεμιάς από εμάς. Αν, λοιπόν, θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ μερικές από τις διατροφικές συνήθειες της Scarlett Johansson, παρακάτω θα μάθεις ακριβώς τι τρώει, αλλά και πόσα γεύματα κάνει ημερησίως, ώστε να διατηρεί σταθερό το βάρος της.

Θέλεις αντοχή; Με τις ασκήσεις της Scarlett Johansson θα το πετύχεις

https://www.instagram.com/p/CcaP5XbLlPP

Τέσσερα γεύματα την ημέρα

Η Scarlett Johansson κάνει τέσσερα γεύματα την ημέρα, τα οποία περιλαμβάνουν πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό. Το διατροφικό της πρόγραμμα περιέχει υγιεινά τρόφιμα και κυρίως λαχανικά και φρούτα.

Το πρωινό της Scarlett Johansson

Η ηθοποιός αγαπά να απολαμβάνει ένα μικρό αλλά θρεπτικό πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Ομελέτα με 2 αυγά
  • Βρώμη ολικής αλέσεως
  • Μούρα

Το μεσημεριανό της Scarlett Johansson

Το μεσημεριανό γεύμα της Scarlett Johansson είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Της αρέσει να τρώει:

  • Σαλάτα με ψητό στήθος γαλοπούλας και φρέσκα κρεμμυδάκια, ενώ για το ντρέσινγκ χρησιμοποιεί χυμό λεμονιού μαζί με ελαιόλαδο.
  • Συνοδεύει τη σαλάτα της με ένα μπολ κινόα.

Απογευματινό σνακ

Στη Scarlett αρέσει να απολαμβάνει ένα σνακ δύο ή τρεις ώρες μετά το μεσημεριανό της γεύμα. Καταναλώνει κυρίως:

  • Μια χούφτα καβουρδισμένα αμύγδαλα
  • Φρέσκα φρούτα, και κυρίως μήλα

Το βραδινό της Scarlett Johansson

Το βραδινό γεύμα της Scarlett Johansson είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και συνήθως περιλαμβάνει:

  • Ψάρι στον ατμό
  • Σοταρισμένα λαχανικά όπως το λάχανο, μπρόκολο και τα κρεμμύδι.
  • Τυρί