Πώς θα αναδείξεις τη σιλουέτα σου πριν πραγματοποιήσεις την πρώτη σου εξόρμηση στην παραλία

Πώς θα αναδείξεις τη σιλουέτα σου πριν πραγματοποιήσεις την πρώτη σου εξόρμηση στην παραλία

Καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη του φετινού καλοκαιριού, δεν βλέπεις την ώρα που θα φορέσεις το μαγιό σου, ένα ζευγάρι άνετα πέδιλα, ένα αέρινο παρεό και θα πας στην πλησιέστερη παραλία, για να απολαύσεις την πρώτη σου βουτιά.

Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, βέβαια, η προσοχή σου έχει στραφεί στη φροντίδα του σώματός σου και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να αναδείξεις τη σιλουέτα σου, χωρίς να πιεστείς και να στερηθείς τα πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό σου και τις αγαπημένες σου γεύσεις.

Βλέπεις, για να πετύχεις την επιθυμητή απώλεια βάρους, δεν χρειάζεται να στερηθείς την απόλαυση και την ενέργεια που σου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γεύμα, υψηλής διατροφικής αξίας. Διότι μπορεί αρκετός κόσμος να θεωρεί λανθασμένα πως για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου, πρέπει να αποκλείσεις τροφές και θρεπτικά στοιχεία από τη διατροφή σου όμως, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Γιατί μία πετυχημένη διατροφική αλλαγή με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, δεν μειώνει τα ημερήσια γεύματά σου, αλλά τα υποκαθιστά με θρεπτικές, γευστικές εναλλακτικές, χαμηλής θερμιδικής αξίας, οι οποίες σου δημιουργούν ένα αίσθημα κορεσμού, διευκολύνοντας την απώλεια βάρους. Αυτό ακριβώς είναι και το «κλειδί» για να στεφθεί το εγχείρημά σου με επιτυχία.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επενδύσεις στα οφέλη που σου προσφέρει ένα υποκατάστατο γεύματος στη διαδικασία απώλειας βάρους, ενώ σου προτείνουμε τα λαχταριστά πρωτεϊνούχα ροφήματα που υπόσχονται να κάνουν πιο εύκολη και απολαυστική την καθημερινότητά σου αυτήν την περίοδο.

Eikona2.jpg

Δεν απαιτούν μεγάλη προετοιμασία και είναι πιο θρεπτικά από ένα μικρό γεύμα

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί πόσο χρόνο χάνεις καθημερινά, για να ετοιμάζεις τα μικρά γεύματα της ημέρας; Άραγε, έχεις αναλογιστεί ότι τα μικρά γεύματα που επιλέγεις να καταναλώνεις στο γραφείο, ίσως δεν διαθέτουν τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λειτουργεί στο βέλτιστο; Το σίγουρο είναι πως σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες, αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι, είναι να απολαμβάνεις ολοκληρωμένα γεύματα, στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Και μπορείς να το πετύχεις, αρκεί να εντάξεις στη διατροφή σου υποκατάστατα γεύματος, τα οποία έχουν τη μορφή σκόνης, μπάρας ή έτοιμου ροφήματος. Τα υποκατάστατα γεύματος είναι προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα από διατροφολόγους και εμπλουτισμένα με μία ευρεία γκάμα θρεπτικών συστατικών, ώστε να αντικαθιστούν πλήρως ένα γεύμα, ενώ την ίδια στιγμή, σου προσφέρουν τις 200 με 400 θερμίδες που είναι αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες ενός μέσου ανθρώπου, ώστε να επιτευχθεί το θερμιδικό έλλειμμα και η απώλεια βάρους. Μάλιστα, τα υποκατάστατα γεύματος είναι πολύ εύκολα στην προετοιμασία τους, την οποία μπορείς να πραγματοποιήσεις όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς κόπο.

Eikona3.jpg

Είναι «πλούσιες» πηγές πρωτεΐνης και αποτελούν ωφέλιμες διατροφικές επιλογές

Είναι αλήθεια πως ο έντονος και δραστήριος τρόπος ζωής σου, δεν σου επιτρέπει να κάνεις πάντα τις καλύτερες διατροφικές επιλογές, για αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε να στραφείς σε επεξεργασμένες τροφές με πολλές θερμίδες, υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά, για να ανακουφίσεις το στομάχι σου. Για όλες αυτές τις φορές, λοιπόν, που δεν έχεις χρόνο, αλλά θέλεις να κάνεις μία θρεπτική επιλογή, η Herbalife Nutrition έχει δημιουργήσει τα γευστικά Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1, τα οποία περιλαμβάνουν αποκλειστικά vegan συστατικά, δεν περιέχουν γλουτένη, ζάχαρη ή χρωστικές ουσίες, ενώ καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες σου, διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά ενός υποκατάστατου γεύματος. Τα συγκεκριμένα υποκατάστατα γεύματος διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτική πρωτεΐνη με 18g ανά μερίδα, υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες με την ταυτόχρονη κάλυψη περίπου κατά 38% των αναγκών σε βιταμίνες και μέταλλα, ενώ μπορείς να τα δοκιμάσεις σε εννέα λαχταριστές γεύσεις, που θα κάνουν πιο απολαυστική κάθε στιγμή της ημέρας σου.

Eikona4.png

Επιταχύνουν την απώλεια βάρους ενώ σε κάνουν να αισθάνεσαι χορτασμένη

Αν θέλεις να πετύχεις την επιθυμητή απώλεια βάρους, επενδύοντας σε ένα υποκατάστατο γεύματος, ο διατροφολόγος-διαιτολόγος Στέφανος Δημητριάδης σου συστήνει να επιλέξεις κάποιο που είναι εμπλουτισμένο με φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, ώστε να σου προσφέρει το αίσθημα κορεσμού που αισθάνεσαι έπειτα από ένα πλήρες γεύμα. Διότι όταν απολαμβάνεις μικρά και μεγάλα γεύματα, τα οποία σε κρατάνε χορτάτη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, μετά δυσκολεύεσαι να ενδώσεις στις επεξεργασμένες τροφές που είναι ελλιπείς σε θρεπτικά στοιχεία. Μάλιστα, επιλέγοντας ένα υποκατάστατο γεύματος που εμπεριέχει 3 έως 5 γραμμάρια φυτικών ινών και 10 έως 20 γραμμάρια πρωτεϊνών ανά μερίδα και συγχρόνως, καταναλώνοντας καθημερινά τουλάχιστον πέντε ημερήσια γεύματα, μικρά και μεγάλα, θα επιταχύνεις τη διαδικασία απώλειας βάρους, χωρίς να νιώσεις πως στερείσαι την απολαυστική αίσθηση ικανοποίησης, που σου προσφέρει μία ισορροπημένη διατροφή υψηλής θρεπτικής αξίας.

Eikona5.jpg

Η Herbalife Nutrition διαθέτει τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 σε 9 διαφορετικές γεύσεις, τα οποία καλύπτουν στο έπακρο τις καθημερινές ανάγκες διαθέτοντας όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά ενός υποκατάστατου γεύματος*. Τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτική πρωτεΐνη με 18g ανά μερίδα, υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες με την ταυτόχρονη κάλυψη περίπου κατά 38% των αναγκών σε βιταμίνες και μέταλλα και αποτελούν την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να τα δοκιμάσουν. Μάλιστα, τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1 ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα, και τα θρεπτικά συστατικά τους, συμβάλλοντας στη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Επίσης, τα προϊόντα απευθύνονται και σε άτομα που ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή, καθώς παρασκευάζονται από αποκλειστικά vegan συστατικά, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές ουσίες.

Αν θέλεις, λοιπόν, η πρώτη σου εξόρμηση στην παραλία για το φετινό καλοκαίρι, να σε βρει ανανεωμένη, τότε να ξέρεις πως τα υποκατάστατα γεύματος της Herbalife Nutrition, δηλαδή τα Πρωτεϊνούχα Ροφήματα Formula 1, είναι η προσθήκη που αξίζει να κάνεις στη διατροφή σου. Μέσα από μία «πλούσια» γκάμα γεύσεων, η οποία περιλαμβάνει τις 9 μοναδικές γεύσεις, Smooth Chocolate, Vanilla Cream, Banana Cream, Cookie Crunch, Strawberry Delight, Fruits of the Forest, Café Latte, Spiced Apple και Free from Raspberry & White Chocolate, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις τον «σύμμαχο» που χρειάζεσαι, για να πέτυχεις την επιθυμητή απώλεια βάρους με τον πιο χορταστικό και γευστικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Herbalife Nutrition ή τη σελίδα της στο Facebook, το Instagram, το YouTube και το TikTok.

Περισσότερα για τη Herbalife Nutrition

Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία που, από το 1980, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μία οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Η Herbalife Nutrition είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Εταιρείας για την εξάλειψη της πείνας, η Herbalife Nutrition έχει αναλάβει επίσης τη δέσμευση να προσφέρει διατροφή και εκπαίδευση σε κοινότητες ανά την υφήλιο που έχουν ανάγκη.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

*Για τον έλεγχο του βάρους: Η υποκατάσταση δύο από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους.

Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η υποκατάσταση ενός από τα κύρια ημερήσια γεύματα μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους.