H υδρόγειος στο πιάτο: tips διατροφής από όλο τον κόσμο

H υδρόγειος στο πιάτο: tips διατροφής από όλο τον κόσμο

H κουζίνα της κάθε χώρας έχει τη χάρη της.

Υπάρχουν κάποιες διατροφικές συνήθειες που τηρούνται σε άλλες χώρες και οι οποίες παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον. Η εφαρμογή τους στη δική μας καθημερινή δίαιτα μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία και ποιότητα ζωής.

Τρώτε πολλά λαχανικά και φρούρα. Η παραδοσιακή κινέζικη διατροφή αποτελείται κυρίως από λαχανικά και φρούτα και πολύ λιγότερο από κόκκινο κρέας και άλλες λιπαρές ουσίες. Η υγιεινή κουζίνα της Κίνας έχει γίνει πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για πολές άλλες χώρες.

Απολαύστε ένα χαλαρό γεύμα. Χώρες που το εφαρμόζουν είναι η Ιταλία, η Ισπανία κα ιη Ιαπωνία. Το φαγητό θεωρείται εκεί μια ιεροτελεστία και εκτιμάται με τον πιο αγνό και σοφό τρόπο σε καθημερινή βάση.

Καταναλώνετε πολλά προϊόντα ολικής αλέσεως. Οι χώρες που το εφαρμόζουν είναι η Κίνα και η Γαλλία. Η εξαιρετική ποιότητα και κατά συνέπεια η καλύτερη φυσική κατάσταση μοιάζουν να είναι η προτεραιότητα μέσα στην κουζίνα τους.

Το γεύμα πρέπει να καταναλώνεται αργά και με σχολαστικό τρόπο. Για τους Γάλλους, τους Ιταλούς και τους Ισπανούς τα γεύματα προσφέρουν ποιοτικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια, πρακτική που ενθαρρύνει το μεταξύ δέσιμο. Ένα γεύμα χωρίς βιασύνη μπορεί να κάνει θάυματα στις προσωπικές σχέσεις.