Οι αλκαλικές τροφές σώζουν την υγεία μας
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής μας (σχεδόν το 50%) θα πρέπει να αποτελείται οπωσδήποτε από αλκαλικές τροφές. Ποιες είναι αυτές; Λαχανικά, μπρόκολα, αγκινάρες, αβοκάντο, κεράσια, μπανάνες, ωμά και ανάλατα αμύγδαλα, σουσάμι και χυμοί από νεαρά φυτά κριθαριού. Επίσης, όσες τροφές τρώγονται ωμές καλό θα ήταν να μην μαγειρεύονται, μιας και το μαγείρεμα καταστρέφει τα ένζυμα των τροφών και πολλά από τα διατροφικά τους στοιχεία.
Related
Bloggers
01
10