Οι 3 συνήθειες που πρέπει να αποκτήσετε για να μην παίρνετε κιλά το βράδυ

Οι 3 συνήθειες που πρέπει να αποκτήσετε για να μην παίρνετε κιλά το βράδυ

Για να μην χάσετε τους ρυθμούς σας το βράδυ, ακολουθήστε αυτές τις τρεις, απλές συμβουλές διατροφής:

Σταματήστε μετά το δείπνο
Το τσιμπολόγημα την ώρα που χαλαρώνουμε μπορεί να γίνεται σχεδόν αυτόματα, οπότε καλό είναι να το έχουμε υπόψιν μας και να αναρωτιόμαστε, κάθε φορά, γιαί κατευθυνόμαστε προς το ντουλάπι της κουζίνας. Εάν το κάνουμε από βαρεμάρα, ή από συνήθεια, μία καλή λύση είναι να πιούμε ένα πράσινο τσάι ή ένα ποτήρι γάλα.

Επιλέξτε τα σνακ σας
Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που τρώνε νωρίς το βραδινό τους, ένα σνακ πριν πέσετε στο κρεβάτι το δικαιούστε, Απλώς φροντίστε να κρατήσετε τις σωστές, light ισορροπίες. Φροντίστε να μην φάτε τίποτα που θα διαταράξει τον ύπνο σας, ή θα ακυρώσει όλη την καλή δουλειά που κάνατε. Ένα φρούτο, στικς καρότου ή ένα γιαούρτι είναι οι καλύτερες επιλογές.

Προετοιμαστείτε για καλό ύπνο
Ο σωστός ύπνος δεν εγγυάται μόνο ότι, την επόμενη ημέρα, θα έχετε αρκετή ενέργεια για να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας, αλλά, σύμφωνα με έρευνες, σας κάνει να τρώτε και λιγότερο. Ξεκινήστε το επόμενο πρωί σωστά, κάνοντας τις σωστές, υγιεινές επιλογές. Μία βραδινή συνήθεια, όπως η ανάγνωση βιβλίων ή ένα ρόφημα από βότανα, μπορούν επίσης να βοηθήσουν να χαλαρώσετε.