Η δίαιτα των Victoria Beckham, Jennifer Aniston και Gwyneth Paltrow, που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά!

Η δίαιτα των Victoria Beckham, Jennifer Aniston και Gwyneth Paltrow, που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά!

Χάστε κιλά με την αλκαλική δίαιτα

Honestly Healthy Alkaline Programme ή πιο απλά αλκαλική δίαιτα. Αυτή είναι, λοιπόν, η νέα μανία στο Hollywood. Victoria Beckham, Mel C, Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst και Jennifer Aniston, πίνουν νερό στο όνομά της.


Η νέα αυτή δίαιτα δημιουργήθηκε από τις Vicki Edgson και Natasha Corett. Φιλοσοφία της πρότασής τους είναι να λαμβάνετε 80% αλκαλικές τροφές και 20% όξινες, σε καθημερινή βάση. Οι τροφές που θα πρέπει κατά κύριο λόγο να λαμβάνετε είναι οι εξής: σπανάκι, σ'υκα, αγκινάρες, ξηρούς καρπούς, παντζάρια, grapefruit. Οι τροφές αυτές χωνεύονται γρήγορα και διασπώνται από τον οργανισμό μας. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το pH του οργανισμού σας θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ του 7.35 και 7.45. Περιορισμένη θα πρέπει να είναι η πρόσληψη κρέατος, γαλακτοκομικών, καφεΐνης, αναψυκτικών και ζυμαρικών. Απαγορευμένη φυσικά θεωρείται και η ζάχαρη σε κάθε της μορφή.


Το βιβλίο δε, εν ονόματι Honestly Healthy, έχει κάνει πάταγο. Πρόσφατα η Beckham το εκθείασε στα social media τονίζοντας πόσο χρήσιμο της έχει φανεί. Τι περιέχει; 106 συνταγές με αλκαλικά φαγητά. Εσείς θα μπορούσατε να την ακολουθήσετε; Εμάς μας φαντάζει αδύνατο. Προτιμάμε το ρητό «όλα με μέτρο!»

Διαβάστε ακόμα

Επίπεδη κοιλιά τώρα: Τips για να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό «σωσιβιάκι»

Tips για να μην πάρετε ούτε γραμμάριο, στις διακοπές σας!

Βreakfast time: Έξυπνες ιδέες, για υγιεινά και χορταστικά πρωινά γεύματα!