Πρωινό: Το πιο δυναμωτικό γεύμα της ημέρας

Γωγώ Φούντα
Πρωινό: Το πιο δυναμωτικό γεύμα της ημέρας

H Fytro προτείνει υγιεινές και ελαφριές επιλογές για να ξεκινάτε την μέρα σας με ενέργεια και ευεξία!

Το πρωινό θεωρείται απ' τους διατροφολόγους το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με δύναμη και ενέργεια για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να έχει δύναμη για την υπόλοιπη μέρα!

Δείτε πως μπορείτε να τρώτε κάθε μέρα ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό το οποίο θα σας βοηθήσει σε ευεξία και υγεία!

Επιλέξτε την βρώμη για το πρωινό σας καθώς δημιουργεί πληρότητα στο στομάχι, για μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά τώρα που ο καιρός γίνεται πιο κρύος ''αφήνει '' στο σώμα μία αίσθηση θερμότητας. Η Βρώμη είναι ένα εξαιρετικά ευεργετικό δημητριακό που περιέχει Πρωτεΐνες, Φυτικές Ίνες, Αντιοξειδωτικά και Βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Μπορείτε να επιλέξετε τα Δημητριακά Βρώμης FYTRO και να τα συνδυάσετε με φρούτα, ξηρούς καρπούς ή μέλι. Το γεύμα σας θα είναι γευστικό, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και δυναμωτικό.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη βρώμη, με μούσλι ή δημητριακά που σας προσφέρει η FYTRO. Για εκείνους που επιθυμούν να τρώνε κάτι γλυκό και συγχρόνως υγιεινό στο πρωινό, προτείνουμε ψωμί ολικής άλεσης με Μαρμελάδα FYTRO (φράουλα, βατόμουρο, βύσσινο, βερίκοκο, ροδάκινο). Η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα θρεπτική, δεν χρειάζεται προετοιμασία και σας αφήνει μια γλυκιά αίσθηση στο ξεκίνημα της ημέρας σας.

Υπάρχουν πολλοί που δεν προλαβαίνουν να φάνε στο σπίτι τους και παίρνουν συνήθως καθοδόν κάτι από το φούρνο ή πίνουν έναν σκέτο καφέ. Για εσάς τους ...βιαστικούς, προτείνουμε τις ρυζογκοφρέτες FYTRO, σκέτες ή με σουσάμι, συνδυασμένες με μία φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά και ντομάτα.

Tip: Πάντα να συνοδεύετε το πρωινό σας με ένα ποτήρι φυσικό χυμό, σε περίπτωση που δεν προτιμάτε το γάλα, γιατί θα σας δώσει πολύ ενέργεια και ευφορία. Αν είστε από τους φανατικούς του καφέ, μπορείτε να χρησιμοποιείτε Μαύρη Ζάχαρη ή Ακατέργαστη Ζάχαρη για Καφέ FYTRO για extra άρωμα και γεύση.

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ένα πλήρες και σωστό πρωινό θα την κάνει ακόμα καλύτερη!

www.fytro.com.gr