3 κανόνες που δεν πρέπει να ξεχάσετε, αν θέλετε να χάσετε βάρος

3 κανόνες που δεν πρέπει να ξεχάσετε, αν θέλετε να χάσετε βάρος

Γιατί και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία

Η σωστή απώλεια βάρους είναι μία διαδικασία αργή και σταθερή, αλλά κάθε λεπτομέρεια παίζει την σημασία της. Τα παρακάτω, έξυπνα tips, σε κάθε γεύμα, θα σας βοηθήσουν να μείνετε στον σωστό δρόμο, και να αποφύγετε τους πειρασμούς.

1) Μην ξεχνάτε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη
Το καλύτερο γεύμα για να χάσετε βάρος είναι αυτό που αποτελείται από τα κατάλληλα συστατικά, που θα σας βοηθήσουν στον σκοπό σας. Η άπαχη πρωτεΐνη και οι φυτικές ίνες που βρίσκουμε σε φρούτα και λαχανικά είναι οι καλύτερες επιλογές για να σας κρατήσουν χορτάτη για περισσότερο.

2) Καθίστε στο τραπέζι
Το φαγητό στο πόδι, στον καναπέ, μπροστά στον υπολογιστή ή την τηλεόραση μπορεί να επιβαρύνει τον οργανισμό σας με εκατοντάδες έξτρα θερμίδες. Ο τρόπος να έχετε τον πλήρη έλεγχο των τροφών που καταναλώνετε είναι να κάθεστε στο τραπέζι για το γεύμα σας. Έτσι, είναι πιθανότερο να κατανοήσετε καλύτερα την στιγμή που θα χορτάσετε και να αφήσετε κάτω το πιρούνι σας την κατάλληλη ώρα.

3) Πιείτε νερό πριν το γεύμα
Μόλις καθίσετε για να απολαύσετε το φαγητό σας, πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την διαφορά μεταξύ πείνας και δίψας, και θα γεμίσει το στομάχι σας χωρίς να σας επιβαρύνει με θερμίδες.

Διαβάστε ακόμα:
5+1 τρικ που σε βοηθούν να αδυνατίσεις!
Δεν μπορείτε να χάσετε βάρος; Μήπως φταίει το έτερόν σας ήμισυ;
Αδυνάτισμα τώρα: Οι πιο κομψές stars μοιράζονται τις συμβουλές τους για άψογο κορμί