Aν μισείτε την κυτταρίτιδα όσο κι εμείς... βάλτε στο μενού σας αυτές τις 5 τροφές

Γωγώ Φούντα
Aν μισείτε την κυτταρίτιδα όσο κι εμείς... βάλτε στο μενού σας αυτές τις 5 τροφές

Και πείτε της το οριστικό αντίο

Σίγουρα δεν είναι το πρώτο θέμα που διαβάζετε για την κυτταρίτιδα, και οπωσδήποτε όχι το τελευταίο, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι κάτι το οποίο απασχολεί το... 99% των γυναικών, ίσως και λίγο περισσότερο, οπότε κι εμείς, δεν μπορούμε να μην το θέτουμε καθημερινά επί τάπητος, και να σας δίνουμε νέα tips ώστε να απαλλαγείτε από τον μεγαλύτερο γυναικείο εφιάλτη!

Εκτός βέβαια από όλες αυτές τις κρέμες, τα scrub, και φυσικά τις θεραπείες, γνωρίζατε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που δρουν κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού με πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα; Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές και βάλτες τις με συνοπτικές διαδικασίες στο καθημερινό σας μενού:

  • Ο σολομός και γενικότερα τα ψάρια περιέχουν μεγάλες ποσότητες Ω-3 λιπαρών τα οποία έχουν την ιδιότητα να διαστέλλουν τις αρτηρίες με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος!
  • Δημητριακά ολικής άλεσης, φρούτα, φασόλια και λαχανικά: Περιέχουν θρεπτικά στοιχεία τα οποία καίνε το λίπος και μειώνουν την κυτταρίτιδα.
  • Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, η καφείνη κάνει θαύματα κατά της κυτταρίτιδας. Θα τη βρείτε, εκτός φυσικά από τον καφέ, στο πράσινο τσάι και το κακάο.
  • Oι χυμοί από κόκκινα φρούτα και η φλούδα των κόκκινων σταφυλιών, όπως επίσης και το κόκκινο κρασί!
  • Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το νερό! Το γνωστό 8 ποτήρια την ημέρα, θα πρέπει να γίνει το... Ευαγγέλιό σας!

Διαβάστε ακόμη:

4 τροφές που πρέπει να έχεις πάντα στο ψυγείο σου για θρεπτικά και γρήγορα γεύματα

Η Ελισάβετ Σπανού αποκαλύπτει τα διατροφικά της μυστικά κι εμείς απλά τα... εφαρμόζουμε