Αυτά ακριβώς τα προγράμματα γυμναστικής επιλέγουν οι stars

Αυτά ακριβώς τα προγράμματα γυμναστικής επιλέγουν οι stars

Η προπόνηση που λατρεύει η Gigi Hadid και το «μαγικό» κόλπο της Adriana Lima!

Ακριβώς όπως κι εσύ, οι stars δεν έχουν πάντα όρεξη για γυμναστική. Το μυστικό τους για να μένουν σε φόρμα; Κάνουν πράγματα που πραγματικά τους αρέσουν. Οι ίδιες έχουν μιλήσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους γι' αυτό. Αυτές είναι λοιπόν οι προπονήσεις που προτιμούν:

Gigi Hadid


https://www.instagram.com/p/BWN5tRSA2bq/

«Μεγάλωσα κάνοντας ιππασία και παίζοντας volley, οπότε όταν ήρθα στη Νέα Υόρκη και γράφτηκα για πρώτη φορά σε γυμναστήριο πραγματικά πίστευα ότι θα πεθάνω. Το να πηγαίνω και απλώς να τρέχω στον διάδρομο δεν μου ταίριαζε. Σέβομαι όσους το κάνουν και εύχομαι να μπορούσα κι εγώ αλλά απλώς δεν είμαι ένα από τα όμορφα κορίτσια που θα δεις στο γυμναστήριο. Άρχισα να κάνω πυγμαχία γιατί μου είχε λείψει να ασχολούμαι με κάποιο άθλημα και να μαθαίνω νέες τεχνικές. Επίσης, μου αρέσει που είναι πιο επιθετική σαν γυμναστική» έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Miranda Kerr


https://www.instagram.com/p/BacNX13Aoac/

Το supermodel προτιμά τη yoga και το pilates. «Βάζω μουσική και ο γιος μου χορεύει ενώ εγώ κάνω ασκήσεις στο στρωματάκι» λέει η ίδια.

Adriana Lima


https://www.instagram.com/p/BbNeEGVh8-u/

«Λατρεύω το boxing αλλά τελευταία έχω αρχίσει να κάνω περισσότερο κυκλικές και τρέξιμο» δήλωσε πρόσφατα, προσθέτοντας πως «το βασικό είναι να κρατάς το σώμα σου σε δράση. Αν ταξιδεύω και το ξενοδοχείο μου έχει γυμναστήριο, θα ξυπνήσω λίγο νωρίτερα και θα κάνω μια σύντομη προπόνηση ή θα τρέξω έξω, στο δρόμο, για να δω και λίγο την πόλη. Ένα άλλο κόλπο που λατρεύω είναι να έχω μαζί μου ένα σχοινάκι και να κάνω 10 λεπτά στο δωμάτιό μου αμέσως μόλις ξυπνήσω, για να ενεργοποιήσω τον μεταβολισμό μου».

Jessica Chastain


https://www.instagram.com/p/BgFBT7WBOFF/

Η ηθοποιός λατρεύει τη yoga αλλά και τον χορό: «Μου αρέσει πάρα πολύ το Lindy hop. Είναι τέλεια γυμναστική. Απλώς πρέπει να βρεις έναν καλό παρτενέρ!».

Kate Bosworth


https://www.instagram.com/p/Bf863mcn1f-/

Όπως έχει εξηγήσει η ίδια, «μου αρέσει να τρέχω. Όταν πηγαίνω στο γυμναστήριο τρέχω περίπου 4 χιλιόμετρα στον διάδρομο. Όταν ξεκίνησα, μου φαινόταν πολύ δύσκολο και πίστευα ότι ποτέ δεν θα συνηθίσω. Βέβαια, από την άλλη, όταν τελείωνα πάντα ένιωθα τόσο ωραία! Οπότε προσπαθούσα απλώς να σκέφτομαι αυτό το συναίσθημα που θα είχα όταν τελείωνε η προπόνηση».

Emily Ratajkowski


https://www.instagram.com/p/BO0hD0oDozv/

«Δεν είμαι άνθρωπος του γυμναστηρίου. Μου αρέσει πολύ να γυμνάζομαι σε εξωτερικούς χώρους και επίσης μου αρέσει η yoga. Οπότε κάνω πολύ συχνά πεζοπορία και επίσης έχω ένα studio yoga πολύ κοντά στο σπίτι μου και πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα».

Δες ακόμα: Έχεις βαρεθεί το κλασικό γυμναστήριο; Σου έχουμε 8 τέλειες εναλλακτικές!