WORKOUT ALERT: Αυτό είναι το high tech item που δίνει επιπλέον boost στις προπονήσεις σου

WORKOUT ALERT: Αυτό είναι το high tech item που δίνει επιπλέον boost στις προπονήσεις σου

Ας το ομολογήσουμε: Δεν είναι όλες οι προπονήσεις το ίδιο εύκολες, πόσω μάλλον ευχάριστες. Όσο πολύ κι αν αγαπάμε τη σωματική άσκηση, όσα πολλά και μεγάλα οφέλη κι αν μας προσφέρει, υπάρχουν μερικές φορές που ιδανικά θα προτιμούσαμε να την αποφύγουμε ή να παραστήσουμε πως ξεχαστήκαμε. Είναι οι ίδιες φορές που θα ευχόμασταν να εμφανιζόταν κάποιος «από μηχανής Θεός», όπως συμβαίνει στις αμερικάνικες ταινίες και με τον μακρόσυρτο μονόλογο που θα βγάλει, να μας πείσει να «πέσουμε» πάλι με τα μούτρα στη σκληρή δουλειά. Ας κάνουμε όμως στην άκρη το daydreaming γιατί στην πραγματικότητα, υπάρχει όντως αυτό το «θαυματουργό» high tech item, το οποίο υπόσχεται πως όχι μόνο θα σου χαρίσει την ώθηση που χρειάζεσαι, αλλά ταυτόχρονα θα σε κάνει να βιώσεις μία ξεχωριστή εμπειρία fitness και να αγαπήσεις από την αρχή τη διαδικασία της προπόνησης.

ADIDAS 3 copy

The best for the best

Κανένας άλλος -φυσικά- δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο, εκτός από τους έμπειρους σχεδιαστές της adidas, οι οποίοι σε συνεργασία με χιλιάδες runners παγκοσμίως δημιούργησαν τη σύγχρονη τελευταία έκδοση του Ultraboost 19, το επαναστατικό μοντέλο που με τα χαρακτηριστικά του έρχεται να αναβαθμίσει και να περάσει σε άλλο level τη σπορ κουλτούρα. Αντλώντας έμπνευση και χρησιμοποιώντας ως «βάση» το Boost που μας συστήθηκε και λατρέψαμε πίσω στο 2013, δημιούργησαν μία καινοτομία που συμβαδίζει και υπηρετεί απόλυτα τη νέα εποχή τόσο του running, όσο και του fitness γενικότερα. Αλήθεια, εσύ ήξερες πως από το 2013, creators από όλο τον κόσμο επιλέγουν ένα Boost κάθε δύο δευτερόλεπτα; Δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξέρουν και καλά θα κάνεις να τους εμπιστευτείς!

ADIDAS 2 copy

Από αξεσουάρ «συνοδοιπόρος»

Αν αναρωτιέσαι πώς το καταφέρνει αυτό, το μυστικό «κρύβεται» στην απλότητα. Τo νέο μοντέλο εκτός από το να είναι πολύ πιο ελαφρύ, αποτελεί στην ουσία μία απλοποιημένη μορφή του αρχικού, επιτρέποντας έτσι στο παπούτσι να προσφέρει στον runner ακόμη περισσότερη ενέργεια σε κάθε του βήμα και συνολικά μία ανεπανάληπτη προπονητική εμπειρία! Πιο συγκεκριμένα, η ενδιάμεση σόλα διαθέτει το ολοκαίνουργιο Torsion Spring, μία τεχνολογία που επιτρέπει στο παπούτσι να μην είναι απλά ένα ακόμη αξεσουάρ που συνοδεύει τα workout σου, αλλά ένας «συνοδοιπόρος» που ενισχύει την προσπάθειά σου και κινείται μαζί σου. Συγχρόνως, όσο εσύ βρίσκεσαι απόλυτα προσηλωμένη στον δρόμο, τους χρόνους και τις ανάσες σου, το 3D Heel Frame φροντίζει να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και υποστήριξη στο πέλμα σου, όταν αυτό προσκρούει με το έδαφος, διατηρώντας το έτσι σταθερό και αποτρέποντας κάποιον πιθανό τραυματισμό.

ADIDAS 4 copy

Who run the world?

Όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό Primekit 360 «σώμα» του παπουτσιού και τα μοναδικά, playful χρώματά του, να είσαι σίγουρη πως θα σε κάνουν να ανυπομονείς κάθε φορά για την επόμενη προπόνησή σου. Μάλιστα, όσο πιο τακτικά εξασκείσαι, τόσο πιο σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορά στη διάθεσή σου, εκτός από την εξωτερική σου εμφάνιση. Όλα από «μέσα» μας δεν ξεκινάνε άλλωστε; Ακριβώς για αυτό, η αδιαμφισβήτητη άνεση, η ανεξάντλητη ενέργεια που θα σε πλημμυρίζει όσο εσύ συνεχίζεις ακάθεκτη και η απόλυτη ευελιξία που θα σου δίνει την εντύπωση πως είσαι έτοιμη να πετάξεις, είναι ό,τι έλειπε από την καθημερινότητά σου και μπορείς να τα βρεις στο νέο Ultraboost 19! Όχι, δεν είναι απλά ένα ζευγάρι αθλητικά, αλλά ο «σύμμαχος» που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις να γίνεις!

Μάθε περισσότερα στο adidas.gr/feeltheboost.

#Boost