Kate Middleton: Έτσι γυμνάζεται και το κορμί της έχει αλλάξει στο εκατό τοις εκατό

Kate Middleton: Έτσι γυμνάζεται και το κορμί της έχει αλλάξει στο εκατό τοις εκατό

Αυτή είναι η sos άσκησή της για να μην παχαίνει.

Η Kate Middleton, παρά τις γέννες, διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί και θεωρούμε πως τους τελευταίους μήνες ειδικά η σιλουέτα της είναι στα καλύτερά της. Πάντα τη βλέπουμε να κάνει επίσημες εμφανίσεις με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ή να βολτάρει στο Λονδίνο με τα παιδιά της.

Γνωρίζουμε πως το jogging είναι μία από τις αγαπημένες της συνήθειες, αλλά τι άλλους είδους ασκήσεις κάνει ώστε να διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Express το πρόγραμμα της είναι κάπως... σκληρό. Και κάπου εδώ μας έρχεται ο στίχος, ό,τι αξίζει πονά και είναι δύσκολο.



Τα push ups όπου οι βραχίονες πρέπει να στηρίζονται στο έδαφος αντί για τα χέρια είναι μία από τις αγαπημένες της (αν και αρκετά επίπονες) ασκήσεις της.

Επίσης, μάθε πως πρέπει να παραμένει σε αυτή τη θέση για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η 37χρονη Kate Middleton παραμένει σταθερή στη θέση αυτή για 45 δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνει τρεις διαφορετικές ασκήσεις τουλάχιστον δέκα φορές.