Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε να γυμνάζεται κάπως έτσι για να κάψει τις θερμίδες που πήρε το ΣΚ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε να γυμνάζεται κάπως έτσι για να κάψει τις θερμίδες που πήρε το ΣΚ

Έτσι καίει η Σταματίνα όσα έφαγε το ΣΚ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει καταφέρει να αποκτήσει και πάλι την φυσική κατάσταση που είχε πριν και τις τρεις εγκυμοσύνες και γέννες της. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους fans της τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται μετά το ΣΚ για να κάψει τις διατροφικές της ατασθαλείες γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το Παρασκευοσαββατοκύριακο κάνω όλες τις διατροφικές ατασθαλίες που μπορείτε να φανταστείτε.Έτσι πάντα την Δευτέρα πηγαίνω γυμναστήριο νιώθοντας τύψεις κι ενοχές! Στην πρώτη φωτό κοιτάζω τον ουρανό ελπίζοντας να βρέξει για να σταματήσω την προπόνηση»!

Αν θες κι εσύ να ξεκινήσεις τρέξιμο και γιατί όχι να φτάσεις να τρέχεις σε κάποιο αγώνα δρόμου, θυμήσου:

1. Χτίσε σιγά-σιγά τα χιλιόμετρά σου: Θα πρέπει με την πάροδο του χρόνου να αυξάνεις τα χιλιόμετρα που κάνεις, τρέχοντας τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα.

2. Κάνε συχνά μακριές αποστάσεις: Φρόντισε να τρέχεις και πιο μακριές αποστάσεις κάθε επτά με δέκα ημέρες, ώστε το σώμα σου να προσαρμοστεί σταδιακά και στο τρέξιμο για μεγάλη διάρκεια χρόνου.



3. Αύξησε την αεροβική σου ικανότητα: Προπονήσου με έντονο τρέξιμο και διαλείμματα για να αυξήσεις την αεροβική σου ικανότητα και τις αντοχές σου. Για παράδειγμα, τρέξε σε πιο έντονο ρυθμό από τον συνηθισμένο 4 φορές για ενάμισι χιλιόμετρο, με διάλειμμα 5 λεπτών ήσυχου τζόκινγκ ή και περπατήματος στο ενδιάμεσο.

Δες και πώς προπονείται η Σταματίνα παρακάτω: