Αυτή είναι η μοναδική άσκηση που χρειάζεσαι για να κάψεις πάνω από 300 θερμίδες σε δέκα λεπτά

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή είναι η μοναδική άσκηση που χρειάζεσαι για να κάψεις πάνω από 300 θερμίδες σε δέκα λεπτά

Με αυτή την άσκηση θα λιώσεις

Υπάρχει μία άσκηση για την οποία ορκίζεται η Andriana Lima. Φαίνεται πως δεν αρκούν μόνο τα γονίδια για τα απίθανα σμιλεμένα πόδια της Lima, μιας και το σούπερ μοντέλο μπορεί να βγάλει σε πέρας μια άσκηση, διαβολεμένη μεν αλλά αποτελεσματική όσο άλλη.

Οι ειδικοί συμφωνούν πως άπαξ και καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες επαναλήψεις, μπορείς να καις πάνω από 330 θερμίδες μέσα σε δέκα λεπτά μόνο.

Μιλάμε φυσικά για τη γυμναστική με σχοινάκι, για την οποία η Lima εξήγησε πως αρχικά δεν μπορούσε ούτε δύο επαναλήψεις να κάνει.

Τέσσερις μήνες χρειάστηκαν για να κάνει η Lima τριπλές επαναλήψεις με το σχοινάκι, αλλά άπαξ και τα κατάφερε, δεν υπάρχει δύσκολη ή εύκολη άσκηση με το σχοινάκι που να μην μπορεί να βγάλει σε πέρας. Το σχοινάκι είναι απαραίτητη συνταγή επιτυχίας και για τους επαγγελματίες πυγμάχους μιας και βελτιώνει τον συγχρονισμό, βοηθάει στην πειθαρχία και ελέγχεις ακόμα και τις ανάσες σου.

Ξεκίνα αρχικά να προπονείσαι επιτόπου χωρίς σχοινάκι κι έπειτα βάλε το σχοινάκι στο παιχνίδι. Μην τα παρατάς, μιας και η Lima χρειάστηκε τέσσερις ολόκληρους μήνες για να τα καταφέρεις.