Εσύ ξέρεις με τι άθλημα ασχολείται η Χριστίνα Μπόμπα κι έχει αυτό το κορμί;

Εσύ ξέρεις με τι άθλημα ασχολείται η Χριστίνα Μπόμπα κι έχει αυτό το κορμί;

Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε με τι ασχολείται μέσα από ένα βίντεο

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για το κορμί της Χριστίνας Μπόμπα. Η γοητευτική influencer δε χάνει ευκαιρία τα τελευταία χρόνια να μας δείχνει οτιδήποτε σχετικό με το fitness, που πλέον αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της ζωής της. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φροντίζει να ακολουθεί μία σωστή και υγιεινή διατροφή, ενώ, παράλληλα, προσθέτει στην καθημερινότητά της τη γυμναστική κάθε είδους.

Το γυμναστήριο, για παράδειγμα, είναι κάτι που γνωρίζουμε ότι δεν παραλείπει, φροντίζει, όμως, να το «σπάει» με άλλα είδη εκγύμνασης, όπως είναι το kick-boxing. Πρόκειται για ένα άθλημα που προσφέρει πολλά οφέλη σε αυτόν που θα το επιλέξει και όχι μόνο από αισθητική άποψη.



Το kick-boxing μπορεί να εκτονώσει το συσσωρευμένο στρες και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση και τη χαρά, απελευθερώνοντας ενδορφίνες, τις ορμόνες που σχετίζονται με τη διάθεση. Παράλληλα, μπορεί να βελτιώσει τη στάση του σώματος, κάνοντάς το ιδανικό για όσους έχουν καθιστική ζωή, και -φυσικά- να κάψει πολλές θερμίδες (περίπου 800 την ώρα).