Οκτώ λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις γραμωμμένους κοιλιακούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οκτώ λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις γραμωμμένους κοιλιακούς

Δεν αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια;

Η γυμναστική είναι ένας τρόπος ζωής και όχι κάτι που κάνεις με το ζόρι μόνο και μόνο για να χάσεις κάποια κιλά. Αντιμετωπίζοντας τη γυμναστική με αυτόν τον τρόπο, το σίγουρο είναι πως δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις πραγματικά. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το γυμνάζεσαι ένα 3μηνο πριν έρθει το καλοκαίρι και το χειμώνα να το ξεχνάς, δεν έχει κανένα νόημα, και δεν έχει και κάποιο αποτέλεσμα. Μπορεί να έχεις κάποιο αποτέλεσμα για όσο το κάνεις, όμως το σίγουρο είναι πως θα είναι παροδικό. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τη σχέση σου με τη γυμναστική λίγο;

Ξεκίνα αργά και σταθερά με περπάτημα και θα δεις πως στην πορεία θα νιώσεις ότι είναι κάτι που θες να κάνεις όλο και πιο συχνά. Το αερόβιο πρόγραμμα είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό και το σώμα σου και για τα κιλά που θες να χάσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν χτίζεις κοιλιακούς. Όμως και γι’ αυτό υπάρχει λύση και σου την έχουμε εμείς.

Αν δεν σκοπεύεις να επιστρέψεις στο γυμναστήριο άμεσα και θέλεις να συνεχίσεις τη γυμναστική από το σπίτι, τότε μπορείς να ακολουθήσεις τις ασκήσεις στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω και να δυναμώσεις και να γραμμώσεις τους κοιλιακούς σου με αυτό το πρόγραμμα. Ναι οκτώ λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που θες, αλλά όχι μέσα σε μία μέρα.

Χρειάζεται και λίγη δουλίτσα από εσένα.