Γραμμωμένοι κοιλιακοί; Κάνε αυτές τις ασκήσεις στην πισίνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γραμμωμένοι κοιλιακοί; Κάνε αυτές τις ασκήσεις στην πισίνα

Εύκολα και διασκεδαστικά

Η αλήθεια είναι πως τους καλοκαιρινούς μήνες η σχέση μας με τη γυμναστική δεν είναι καλή. Για την ακρίβεια είμαστε σχεδόν τσακωμένες γιατί είναι λογικό να προτιμάμε τη θάλασσα και την παραλία από το να γυμναστούμε. Το καλοκαίρι οι αντοχές μας δεν είναι στα ίδια level με τον χειμώνα, και αυτό συμβαίνει λόγω της ζέστης όπως ορθά αντιλαμβάνεσαι. Αν όμως η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητας σου και δεν μπορείς να την αποχωριστείς ούτε το καλοκαίρι, τότε υπάρχει τρόπος.

Μπορείς να κάνεις γυμναστική μέσα στη θάλασσα ή μέσα στην πισίνα. Όπου και αν αποφασίσεις να περάσεις τη μέρα σου, μπορείς να συνδυάσεις μαζί και την γυμναστική σου. Οι ασκήσεις στο νερό μπορεί να ακούγονται εύκολες, σε πληροφορούμε όμως πως δεν είναι και τόσο. Θα κουραστείς δε λέμε, όμως θα κάνεις δουλίτσα.

Για σήμερα, κι επειδή έρχεται Σαββατοκύριακο και δεν θέλουμε να σε ταλαιπωρούμε πολύ, μπαίνει και ο Αύγουστος, σκεφτήκαμε να γυμνάσουμε ταπεινά και όμορφα τους κοιλιακούς μας. Και πώς θα γίνει αυτό; Ακολουθώντας τις ασκήσεις που θα δεις στο βίντεο παρακάτω.

Οι συγκεκριμένες ενδείκνυνται να γίνουν στην πισίνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φόρεσε λοιπόν το μαγιό σου, πάτησε το play και ετοιμάσου να «ιδρώσεις» λίγο. Πάμε στοίχημα πως θα το διασκεδάσεις, και ανυπομονούμε να δούμε τα σχόλια σου.