Απόκτησε επίπεδη κοιλιά λίγο πριν βγεις στην παραλία με αυτό το βίντεο

Απόκτησε επίπεδη κοιλιά λίγο πριν βγεις στην παραλία με αυτό το βίντεο

Εκτός από την κοιλιά σου, θα γυμνάσεις και τους γλουτούς σου.

Βρισκόμαστε λίγο πριν το Πάσχα και το τέλος αυτού του μήνα, και μια ερώτηση μας κυριεύει το μυαλό; Πότε κιόλας πέρασε ο χειμώνας, πότε ήρθε η άνοιξη, και πότε κιόλας πλησιάζει το καλοκαίρι; Ναι καλά διαβάζεις καλοκαίρι.

Απέχει έναν μήνα πια και κάπως έχουμε αρχίσει να αγχωνόμαστε. Τα γυμναστήρια είναι ακόμη κλειστά, η bikini season πλησιάζει και εμείς ακόμη δεν έχουμε χάσει τα κάποια κιλά που έχουμε πάρει μέσα σε τόσους μήνες καραντίνας.

Το lockdown η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει βοηθήσει σε κανέναν τομέα ιδιαίτερα, αφού τόσο η σωματική μας κατάσταση, όσο και η ψυχική μας υγεία δεν είναι και στα καλύτερα της. Ήρθε όμως η ώρα να αφήσεις πίσω σου όποια δικαιολογία σε κρατάει και να κάνεις κάτι για σένα.

Μέχρι λοιπόν να ανοίξουν ξανά τα γυμναστήρια, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και προετοιμάσου για το καλοκαίρι με το παρακάτω βίντεο. Ένα πρόγραμμα δύο σε ένα, αφού μπορείς να γυμνάσεις τόσο την κοιλιά σου (που είναι και το πιο σημαντικό) όσο και τους γλουτούς σου.

Διαρκεί μόλις 30 λεπτά και δεν θα χρειαστείς καθόλου εξοπλισμό. Μην κάθεσαι φόρα κολάν και αθλητικά και ξεκίνα την προπόνηση.