3 ασκήσεις που θα κάνεις από το κρεβάτι σου για εσένα που βαριέσαι τη γυμναστική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
3 ασκήσεις που θα κάνεις από το κρεβάτι σου για εσένα που βαριέσαι τη γυμναστική

Δεν είμαστε όλες φτιαγμένες για τη γυμναστική.

Βαριέσαι υπερβολικά ακόμη και στην ιδέα του να πας στο γυμναστήριο; Σε νιώθουμε. Όμως μη φοβάσαι, γιατί η άσκηση δεν είναι μια επίπονη δραστηριότητα. Εάν δεν θέλεις να περάσεις τη μέρα σου κάνοντας προπόνηση ή απλά δεν έχεις χρόνο για να πας στο γυμναστήριο, υπάρχει λύση.

Αν ανήκεις στο #lazygroup που ακούς τη λέξη γυμναστική και παθαίνεις αλλεργία, είμαστε εδώ για εσένα. Υπάρχουν τρεις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις ακόμη και όταν βρίσκεσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου.

Stretching

Όταν ξυπνάς το πρωί και ετοιμάζεσαι για τη δουλειά σχεδιάζοντας τη μέρα σου μπορείς να κάνεις λίγο stretching. Τεντώσου όσο βρίσκεσαι στο κρεβάτι σου για να ξυπνήσεις κάθε σου κύτταρο, απλώνοντας το σώμα σου από τη μία άκρη του κρεβατιού στην άλλη. Όλο αυτό θα σε βοηθήσει να δώσεις μια ανάσα στο σώμα σου και να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς στη διάρκεια της ημέρας.



Leg Lifts

Τι θα έλεγες για μία ακόμη άσκηση όπου είσαι ακόμα ξαπλωμένη ανάσκελα; Μετά το stretching, κάνε μερικές επαναλήψεις ανύψωσης ποδιών. Σήκωσε τα πόδια σου στον αέρα, ένα κάθε φορά, και κάνε αυτές τις επαναλήψεις 50 φορές σε κάθε πόδι.

5 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με ένα λάστιχο γυμναστικής για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου

Jumping jacks

Σχοινάκι έκανες όταν ήσουν μικρή; Αν ναι, ήρθε η ώρα να το ξαναθυμηθείς. Μπορεί αυτή να μην την κάνεις από το κρεβάτι σου, όμως είναι ξεκούραστη και μοιάζει με παιχνιδάκι. Κάνε 40 πηδηματάκια, και αν έχεις όρεξη επανέλαβε την ξανά το απόγευμα.