Kendall Jenner: Έχει γενέθλια και μας δείχνει τη fitness ρουτίνα της (video)

Kendall Jenner: Έχει γενέθλια και μας δείχνει τη fitness ρουτίνα της (video)

Οι αναλογίες του μοντέλου είναι άκρως εντυπωσιακές και οφείλονται στην γυμναστική που ακολουθεί.

Η Kendall Jenner θεωρείται ένα από τα supermodels της γενιάς της. Το νεαρό μοντέλο κλείνει σήμερα το 26ο έτος της ηλικίας της και παραμένει άκρως εντυπωσιακή και fit. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην fitness ρουτίνα που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

3 ασκήσεις που θα κάνεις από το κρεβάτι σου για εσένα που βαριέσαι τη γυμναστική



Με αυτές τις ασκήσεις διατηρεί το κορμί της η Kendall Jenner

Η Kendall Jenner ασκείται τακτικά για να παραμένει γραμμωμένη και σε φόρμα. Το μοντέλο προτιμά να γυμνάζεται νωρίς το πρωί, συνήθως γύρω στις 7 π.μ., ενώ ασκείται για περίπου μία ώρα ή λιγότερο. Ακούει πιστά τις συμβουλές του personal trainer της και επικεντρώνεται στις προπονήσεις κοιλιακών για να παραμένει στεγνή.

Επιπρόσθετα κάνει ασκήσεις με βάρη όπως squats ή σανίδες για μυϊκή μάζα. Η Jenner προτιμά την προπόνηση με αντιστάσεις από τις αερόβιες ασκήσεις όπως το τρέξιμο. Τέλος κάνει ασκήσεις cardio αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Κατά καιρούς παρακολουθεί σε μαθήματα kickboxing ή hot yoga.

To πρόγραμμα διατροφής του μοντέλου

Η δίαιτα της Kendall Jenner είναι ευέλικτη και εύκολη στην εφαρμογή. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα διατροφής, δεν θέτει αυστηρούς κανόνες και σου επιτρέπει να απολαμβάνεις μια ποικιλία διαφορετικών τροφών, έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι στέρηση.

Περιλαμβάνει πολλά θρεπτικά τρόφιμα, όπως δημητριακά ολικής αλέσεως, άπαχο κρέας και λαχανικά. Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία παίζουν βασικό ρόλο στη συνολική υγεία. Οι πρωτεΐνες προάγουν την ανάπτυξη των μυών και σε κρατούν χορτάτη για ώρες.

https://www.instagram.com/p/CRVkvY_jiS7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Jennifer Lopez: 5 μυστικά στα οποία ορκίζεται για να διατηρεί αυτό το κορμί

Πηγή κεντρικής: @kendalljenner