Τα fitness μυστικά της Alessandra Ambrosio για να διατηρεί το σώμα της

Μαρία Ροδίτη
Τα fitness μυστικά της Alessandra Ambrosio για να διατηρεί το σώμα της

Στόχος της είναι να μη βαριέται ποτέ!

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, είναι αγγελάκι της Victoria’s Secret και μαμά δύο παιδιών. Και ναι! Μετά από δύο γέννες έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα τόσο καλλίγραμμο σώμα, που όλες βλέποντάς το μία ερώτηση κάνουμε στους εαυτούς μας: «μα τι κάνει και έχει αυτό το κορμί τέλος πάντων;». Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio.

Όταν ήταν μικρότερη, η Alessandra δεν ακολουθούσε και την πιο ισορροπημένη διατροφή. Έτρωγε ένα ολόκληρο πακέτο με μπισκότα πολύ συχνά και έκανε διαρκώς διατροφικές ατασθαλίες. Γρήγορα, κατάλαβε ότι αυτό μόνο κακό κάνει στο σώμα και στη συνολική υγεία της.

Γι’ αυτό και άρχισε να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, να κάνει γυμναστική και να… «ταράζει» τα μάτια μας.

Είσαι έτοιμη να μάθεις το fitness πρόγραμμα της Alessandra Ambrosio;

kimkardashian fitness2

Oι ασκήσεις της Kim Kardashian για τέλειους γλουτούς

Η διατροφή της Alessandra Ambrosio

Όπως σίγουρα θα περίμενες, η διατροφή της Alessandra Ambrosio είναι απολύτως υγιεινή. Μάλιστα, μαγειρεύει η ίδια τα γεύματά της.

Πρωινό

Το μοντέλο γνωρίζει ότι η πρωτεΐνη θα την κρατήσει χορτάτη για περισσότερες ώρες. Έτσι, ξεκινά τη μέρα της με μια κούπα καφέ, φρεσκοστυμμένο χυμό και αυγά ή avocado toast.

Μεσημεριανό

Η Alessandra Ambrosio προτιμά να κάνει τη γυμναστική της πριν το μεσημεριανό και συνήθως μετά το workout πίνει έναν πράσινο χυμό.

Για το γεύμα της, επιλέγει σαλάτα με κοτόπουλο ή ψάρι. Αν είναι στο σπίτι, μαγειρεύει η ίδια το μεσημεριανό της, ενώ αν είναι… στους δρόμους φροντίζει πάντα να έχει μαζί της υγιεινές επιλογές.

https://www.instagram.com/p/CUYHR7RoIh1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βραδινό

Αν βγει σε κάποιο εστιατόριο με τους φίλους της, η Alessandra Ambrosio επιλέγει να φάει sushi. Αν είναι σπίτι, όμως, φτιάχνει οικογενειακό δείπνο και ψήνει στο BBQ.

Snacks

Το αγαπημένο της σνακ είναι οι μπάρες με σπόρους chia, αμύγδαλα και φρούτα. Καμιά φορά, βέβαια, υποκύπτει στην ένοχη απόλαυση ενός red velvet cake ή ενός ποτηριού με κόκκινο κρασί.

Δεν αγαπά τις εξαντλητικές δίαιτες

Σε συνέντευξή της, η Alessandra Ambrosio έχει δηλώσει ότι δεν ακολουθεί κάποια δίαιτα, αν συνειδητοποιήσει ότι αυτή δεν της ταιριάζει, αλλά και ότι δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες.

«Δεν αποκλείω καμία διατροφική ομάδα. Είμαι του μέτρου. Οπότε, αν θέλω λίγη μαύρη σοκολάτα στο αεροπλάνο ή να πιώ ένα κοκτέιλ με φίλους το Σαββατοκύριακο, θα το κάνω», έχει δηλώσει το μοντέλο.

Η γυμναστική της Alessandra Ambrosio

Το ήξερες ότι πριν ξεκινήσει την καριέρα της στη Victoria’s Secret η Alessandra Ambrosio δεν γυμναζόταν; Αυτή είναι η αλήθεια!



«Στην οικογένειά μου ποτέ κανένας δεν έκανε γυμναστική. Μετά από το πρώτο μου show στη Victoria’s Secret ξεκίνησα και εγώ την άσκηση», έχει δηλώσει το μοντέλο.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμα γυμναστικής της; Check την gallery για να τα μάθεις όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Jennifer Lopez: 5 μυστικά στα οποία ορκίζεται για να διατηρεί αυτό το κορμί

Οι ασκήσεις που κάνει η Beyoncé για να διατηρεί αυτό το κορμί- Κάντες κι εσύ