Η διατροφή και γυμναστική της Gwyneth Paltrow για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Μαρία Ροδίτη
Η διατροφή και γυμναστική της Gwyneth Paltrow για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Η διάσημη ηθοποιός είναι «στρατιώτης» στην καθημερινή διατροφή και γυμναστική της.

Είναι ο ορισμός της υγιεινής ζωής. Είναι… «στρατιώτης» μιας και είναι πολύ αυστηρή με τη διατροφή της, ενώ δεν παρεκκλίνει ούτε από το -σχεδόν καθημερινό- πρόγραμμα γυμναστικής της. Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow, η οποία διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί έχοντας φέρει, μάλιστα, στον κόσμο δύο παιδιά κι έχοντας περάσει δύο εγκυμοσύνες.

Τι ακριβώς κάνει, όμως, η διάσημη ηθοποιός και διατηρεί αυτήν τη σιλουέτα; Έλα μαζί μου για να μάθεις κι εσύ όλα τα διατροφικά και fitness μυστικά της Gwyneth Paltrow.

askiseis lazy5

3 ασκήσεις που θα κάνεις από το κρεβάτι σου για εσένα που βαριέσαι τη γυμναστική

Η διατροφή της Gwyneth Paltrow

Πρωινό

Η Gwyneth Paltrow κάθε πρωί πίνει ένα ρόφημα, το οποίο αποτελείται από νερό και μια σκόνη του δικού της wellness brand (aka Goop), που είναι πλούσια σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά. Συνεχίζει με το workout της και μετά από αυτό τρώει μια μπάρα με φυστικοβούτυρο ή πίνει ένα smoothie.

Μεσημεριανό

Οι σαλάτες με πρωτεΐνη και η γαλοπούλα με tacos είναι ανάμεσα στα πιο συχνά και αγαπημένα μεσημεριανά πιάτα της Gwyneth Paltrow. Όσο για τη λατρεμένη της συνταγή, που θέλει να τρώει όλο και πιο συχνά; Είναι το Sardine, Avocado and Crunchy Veggie Millet Bowl.

https://www.instagram.com/p/BzeKbOElzu6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό περιέχει σαρδέλες, κεχρί, χυμό λεμονιού, αβοκάντο και κόλιανδρο. Και, βέβαια, είναι εξαιρετικά υγιεινό!

Βραδινό

Υγιεινό ριζότο με αρακά, υγιεινό τηγανητό ρύζι με λάχανο ή burger με τόνο και ginger… Αυτά είναι τα τρία αγαπημένα πιάτα της star, τα οποία επιλέγει να τρώει τα βράδια.

Η fitness routine της Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow γυμνάζεται πολύ συχνά. Για την ακρίβεια, κάνει 45 λεπτά cardio 5 φορές την εβδομάδα και 45 λεπτά ασκήσεις ενδυνάμωσης εμπνευσμένες από τη yoga και το pilates.



Μάλιστα, όταν προετοιμάζεται για κάποιο event αυξάνει τις ώρες γυμναστικής της με τις προπονήσεις της να διαρκούν δύο ώρες καθημερινά και να γίνονται έξι φορές την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα fitness μυστικά της Alessandra Ambrosio για να διατηρεί το σώμα της

Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Kate Middleton για να είσαι πάντα fit