Fitness makes you better! Η γυμναστική και η διατροφή της Jessica Alba για υγιές σώμα

Μαρία Ροδίτη
Fitness makes you better! Η γυμναστική και η διατροφή της Jessica Alba για υγιές σώμα

Η Jessica Alba δεν κάνει υπερβολές και ακρότητες ούτε στο διατροφολόγιό της, αλλά ούτε και στις προπονήσεις της.

Είναι μια γυναίκα που δεν… κάθεται σε ησυχία. Είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας, αλλά και μαμά τριών παιδιών. Και παρ’ όλα αυτά, που σίγουρα σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι έχει βεβαρυμένο πρόγραμμα, εκείνη καταφέρνει να διατηρεί κομψή της σιλουέτα της. Ο λόγος για την… Jessica Alba.

Αλήθεια, τι κάνει η Jessica Alba για να διατηρεί καλλίγραμμο το σώμα της και, μάλιστα, μετά από τρεις εγκυμοσύνες;

askisi1

5 fitness trends που θα βλέπεις παντού το 2022

Θα τα μάθεις εδώ όλα! Άλλωστε, μετά από τόσο φαγητό και ποτό που έχεις (και όλοι έχουμε) καταναλώσει, λίγο fitness motivation δεν θα μας… χαλάσει!

Το πρόγραμμα διατροφής της Jessica Alba

Η Jessica Alba είναι οπαδός της ισορροπημένης διατροφής, η οποία της παρέχει πολλά θρεπτικά συστατικά. Η ηθοποιός δεν στερείται τίποτα. Και τα γλυκάκια της θα φάει και τις διατροφικές παρασπονδίες της θα κάνει.

Ειδικότερα, η star ακολουθεί τις συμβουλές της διατροφολόγου, Kelly Leveque, η οποία εστιάζει σε μια ολιστική διατροφή. Αυτό σημαίνει ότι η Jessica Alba ακολουθεί μια διατροφή που δίνει έμφαση στην κατανάλωση πρωτεϊνών, λίπους, φυτικών ινών και πράσινων λαχανικών.

Από τι αποτελείται, όμως, το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της; Θα μάθεις αμέσως.

https://www.instagram.com/p/CV8WGMzFiVl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρωινό

Τα περισσότερα πρωινά η Jessica Alba πίνει smoothie, το οποίο περιλαμβάνει πράσινα λαχανικά, πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά. Το αγαπημένο της smoothie έχει τα εξής συστατικά: αβοκάντο, σπόρους chia, σπανάκι και γάλα αμυγδάλου.

Η πρωινή… διατροφική της ατασθαλία είναι τα pancakes, τα οποία φτιάχνει η ίδια συχνά-πυκνά για την οικογένειά της.

Μεσημεριανό

Στο μεσημεριανό της, η Jessica Alba συνδυάζει συνήθως πρωτεΐνη με πράσινα λαχανικά. Δύο από τα αγαπημένα της γεύματα, λοιπόν, είναι το κοτόπουλο με noodles και κολοκυθάκια ή τα κεφτεδάκια με παρμεζάνα και μπρόκολο.

https://www.instagram.com/reel/CVOFA6Zlnz9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βραδινό

Τα βράδια η Jessica Alba προτιμά να τρώει σαλάτα με λάχανο. Εναλλακτικά, επιλέγει quesadillas κοτόπουλου με τορτίγια καλαμποκιού και καυτερή σάλτσα. Όταν, βέβαια, βγαίνει σε κάποιο εστιατόριο με τον σύζυγό της οι προτιμήσεις της είναι δύο: ή παραγγέλνει μπριζόλα ή σούσι!

Σνακ

Σαν σνακ η Jessica Alba τρώει χούμους με διάφορα λαχανικά, όπως καρότο, αγγούρι, ντομάτα ή κουνουπίδι. Αν πραγματικά θέλει μια λιχουδιά, επιλέγει nachos ή ένα γλυκό με φράουλα, που είναι μεγάλη της αδυναμία.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Jessica Alba

Η Jessica Alba προπονείται περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα. Βέβαια… αυτό δεν είναι κανόνας. Επιτρέπει στον εαυτό της να τεμπελιάσει και να γυμναστεί δύο ή τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα.



Άλλωστε, καθημερινά είναι πολύ δραστήρια με τα παιδιά της, ενώ πηγαίνει συχνά βόλτες με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.

Τι γυμναστική κάνει, όμως; Θα δεις στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fitness addict! Τι κάνει η Irina Shayk για να διατηρεί τις αναλογίες της

Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Salma Hayek για να διατηρεί τις καμπύλες της