Fitness addict! Τι κάνει η Irina Shayk για να διατηρεί τις αναλογίες της

Μαρία Ροδίτη
Fitness addict! Τι κάνει η Irina Shayk για να διατηρεί τις αναλογίες της

Το μοντέλο τα πάει εξίσου καλά με το φαγητό και τη γυμναστική!

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του διεθνούς jet set, αλλά και ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα. Αυτά τα δύο στοιχεία, λοιπόν, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στα πιο ωραία μοντέλα του πλανήτη. Ο λόγος… για την Irina Shayk.

Δεν μπορεί! Θα την έχεις θαυμάσει κι εσύ αρκετές φορές στο catwalk να φορά εσώρουχα και οι κοιλιακοί της να… βγάζουν μάτι. Αλλά και να φορά glam gowns στο κόκκινο χαλί τραβώντας πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

HAYEK3

Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Salma Hayek για να διατηρεί τις καμπύλες της

Αναρωτήθηκες ποτέ τι κάνει – τέλος πάντων- η Irina Shayk και έχει αυτήν τη σιλουέτα; Είναι γονίδιο ή σκληρή «δουλειά» από μέρους της; Θα τα μάθεις όλα ευθύς αμέσως!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Irina Shayk

Η Irina Shayk λατρεύει να κάνει γυμναστική, που όμως θα της προσφέρει συγχρόνως και διασκέδαση!

#1 Κάνει jiu-jitsu και boxing

Η Irina Shayk κάνει jiu jitsu 4 φορές την εβδομάδα με τον personal trainer της, ενώ κάνει και πυγμαχία για να τονώσει τα χέρια της.

https://www.instagram.com/p/CULebEkhvuR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#2 Κάνει τρέξιμο και βάρη

Εντάξει! Το τρέξιμο δεν είναι και το καλύτερό της, αλλά η Irina Shayk φροντίζει συχνά-πυκνά να τρέχει, αλλά και να κάνει ασκήσεις στο πάτωμα και βάρη.

#3 Γυμνάζεται και στα ταξίδια της

Όταν βρίσκεται σε κάποιο ταξίδι, η Irina Shayk γυμνάζεται καθημερινά για μισή ώρα χωρίς εξοπλισμό. Της αρέσει, επίσης, να κάνει και καταδύσεις.

Το πρόγραμμα διατροφής της Irina Shayk

Είναι τυχερή! Όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της η Irina Shayk έχει πολύ καλό μεταβολισμό και καλά γονίδια με αποτέλεσμα να μην παίρνει κιλά.



Δεν πιστεύει στις δίαιτες και στην απαγόρευση συγκεκριμένων τροφών από τη διατροφή της. «Πραγματικά αγαπώ το φαγητό. Και δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που δεν τρώνε. Τρώω τα πάντα», έχει δηλώσει το μοντέλο.

Τι ακριβώς τρώει, όμως;

Check την gallery για να μάθεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μυστικά διατροφής και άσκησης που κρατούν την Gigi Hadid υγιή και πάντα fit

Ψάχνεις μια fitness ρουτίνα; Yιοθέτησε της Κate Moss!