Η Elle Macpherson παραμένει «The Body»! Τι τρώει και ποια είναι η αγαπημένη της γυμναστική

Μαρία Ροδίτη
Η Elle Macpherson παραμένει «The Body»! Τι τρώει και ποια είναι η αγαπημένη της γυμναστική

Το 57χρονο μοντέλο διαθέτει μια σιλουέτα που αμέσως… ξεχωρίζει! Και τα καταφέρνει παραμένοντας πιστή στο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της!

Το όνομά της ακούστηκε «δυνατά» στον χώρο του modeling τη δεκαετία του 1980. Οι αναλογίες της έκαναν άνδρες και γυναίκες να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Τα εξώφυλλά της στα πιο μεγάλα περιοδικά του πλανήτη διαδέχονταν το ένα το άλλο… Ο λόγος για την Elle Macpherson, η οποία έχει μείνει στην ιστορία με το προσωνύμιο «The Body». Γιατί πολύ απλά ήταν, είναι και από ό,τι φαίνεται θα παραμείνει «Το σώμα».

Και το λέω αυτό, γιατί σήμερα – στα 57 της χρόνια- η Elle Macpherson παραμένει μια κομψή και εντυπωσιακή γυναίκα με τέλειες αναλογίες. Και μετά από δύο εγκυμοσύνες… Να τα λέμε κι αυτά!

ellemac1

Elle Macpherson: Το απίστευτο σώμα της στα 56 και το μυστικό για την επίπεδη κοιλιά της

Τι κάνει ακριβώς, όμως, και παραμένει «Το σώμα»; Θα τα μάθεις όλα παρακάτω!

Τα μυστικά της διατροφής της Elle Macpherson

Η Elle Macpherson ακολουθεί μια φυτική διατροφή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η 57χρονη star λατρεύει τα λαχανικά, επιλέγει 100% βιολογικά προϊόντα στη διατροφή της, ενώ αποφεύγει το κόκκινο κρέας, το σιτάρι, τα γαλακτοκομικά, τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Επίσης, συνήθως προτιμά να τρώει vegan τροφές, χωρίς όμως να αποκλείει τελείως το ψάρι ή το τυρί από το διατροφολόγιό της.

Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα τι τρώει η Elle Macpherson;

Πρωινό

Η Elle Macpherson ξεκινά το πρωινό της με μια κούπα ζεστό νερό με λεμόνι. Συνεχίζει με μια κούπα τσάι matcha, ενώ επιλέγει να φάει ανάμεσα σε φρούτα, αυγά ποσέ με αβοκάντο, πουτίγκα με σπόρους chia, τζίντζερ, κάρδαμο, κανέλα και μοσχοκάρυδο και πλιγούρι βρώμης εμποτισμένο με γάλα.

https://www.instagram.com/p/CDPN4_7hlyQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεσημεριανό

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά… η Elle Macpherson συνηθίζει (και της αρέσει!) να τρώει ωμά φαγητά ή πολύ ελαφρώς μαγειρεμένα.

Το αγαπημένο της γεύμα; Ο σολομός με λεμόνι και ελαιόλαδο, τον οποίο συνοδεύει με παντζαροσαλάτα. Γενικά, το ψάρι έχει βασική θέση στα γεύματά της.

Εναλλακτικά, η 57χρονη τρώει για μεσημέρι σαλάτες. Η αγαπημένη της σαλάτα περιλαμβάνει kale, σπανάκι, αγγούρι, αβοκάντο, λάχανο, σπόρους κολοκύθας και στην κορυφή της σαρδέλες. Τι λέγαμε πριν για το ψάρι; Το λατρεύει!

Βραδινό

Είπαμε! Η Elle Macpherson «πεθαίνει» για τα λαχανικά και ακολουθεί πιστά μια φυτική διατροφή. Γι’ αυτό και στο βραδινό της επιλέγει ανάμεσα σε vegan pizza, λαβράκι με ελληνική σαλάτα, αυγά με λαχανικά, η χούμους με λαχανικά.

Αν λαχταρά ένα γλυκό… υποκύπτει σε μαύρη σοκολάτα ή σε vegan παγωτό.

Σνακ

Το supermodel έχει δύο σνακ μέσα στην ημέρα. Γύρω στις 2 το μεσημέρι πίνει ένα shake πρωτεΐνης, ενώ κατά τις 4 το απόγευμα απολαμβάνει το smoothie λαχανικών της.

https://www.instagram.com/p/B9ZWYzeBMJu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γυμναστική της Elle Macpherson

Γίνεται να έχεις τέτοιες αναλογίες και να μην αγαπάς τη γυμναστική; Εντάξει, σπάνια γίνεται, αλλά στην περίπτωση της Elle Macpherson μιλάμε για λατρεία στο workout. Η 57χρονη star αγαπά τον αθλητισμό και κάθε μέρα που γυμνάζεται θέλει να κάνει και κάτι άλλο.



Και σαν να μην έφτανε αυτό… η προπόνηση της δεν είναι για αρχάριους. Κάνει σκληρή γυμναστική και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων είναι πολύ πειθαρχημένη.

Πάμε να δούμε στην gallery τι ακριβώς διαλέγει για την άσκηση του σώματός της η Elle Macpherson;

Cover photo: @ellemacpherson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε yoga όπως η Naomi Campbell! Οι ασκήσεις που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις

Fitness makes you better! Η γυμναστική και η διατροφή της Jessica Alba για υγιές σώμα