Επιτέλους! Η Sofia Richie μάς δείχνει πώς έχει «χτίσει» αυτό το κορμί

Μαρία Ροδίτη
Επιτέλους! Η Sofia Richie μάς δείχνει πώς έχει «χτίσει» αυτό το κορμί

Η ξανθιά καλλονή γυμνάζεται σκληρά, αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο!

Ας μη λέμε ψέματα! Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο σώμα και κατά καιρούς δοκιμάζουμε διάφορα είδη γυμναστικής για να το καταφέρουμε. Και βλέπουμε κι αυτές τις celebrities με τα υπέροχα κορμιά τους κι αναρωτιόμαστε τι κάνουν και έχουν καλογυμνασμένο σώμα, χωρίς περιττά κιλά.

Να, για παράδειγμα, η Sofia Richie είναι το απόλυτο #bodygoal. Το μοντέλο έχει ένα φανταστικό κορμί και τόσο καιρό αναρωτιόμασταν τι ακριβώς κάνει. Επιτέλους, όμως, η ξανθιά καλλονή μάς αποκάλυψε τη γυμναστική που προτιμά για να «χτίσει» κοιλιακούς και να έχει καλογυμνασμένους γλουτούς. Η Sofia δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τις ασκήσεις που κάνει για να έχει αυτό το θεσπέσιο κορμί.



Όπως βλέπεις, η Sofia Richie, μαζί με τον personal trainer Kevin Mejia, χρησιμοποιεί πολύ βαράκια και λάστιχα, κάνει πολλά squats, ενώ κάνει και ασκήσεις εδάφους σε pilates mat.

Πολλές από αυτές τις ασκήσεις μπορείς να τις δοκιμάσεις κι εσύ μόνη σου στο σπίτι. Γιατί, μην ξεχνάς, ότι το καλοκαίρι δεν είναι και τόσο μακριά. Ξεκίνα άμεσα!