Χρειάζεσαι μόλις 15 λεπτά για θεϊκούς κοιλιακούς μέχρι να βγεις από την καραντίνα

Νατάσσα Σχοινά
Χρειάζεσαι μόλις 15 λεπτά για θεϊκούς κοιλιακούς μέχρι να βγεις από την καραντίνα

Αν κάνεις αυτό το πρόγραμμα, δε θες τίποτα άλλο.

Η πραγματικότητά μας έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Βρισκόμαστε στο σπίτι περισσότερο από ποτέ. Ξυπνάμε το πρωί και δεν έχουμε να ετοιμαστούμε να πάμε στο γραφείο. Σίγουρα έχουμε μεταφέρει τη δουλειά στο σπίτι, αλλά η διαδικασία που ακολουθούμε είναι πολύ διαφορετική. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά στα δεδομένα του σπιτιού κι επί της ουσίας να μεταφέρουμε όλες τις εξωτερικές μας ασχολίες στο δωμάτιό μας.

Η κατάσταση είναι σαφώς δύσκολη, γι’ αυτό κι έχουμε έναν ακόμα λόγο να επενδύσουμε σε πράγματα που μας εκτονώνουν και που έχουν να προσφέρουν οφέλη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Και ποιος βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας; Φυσικά, η γυμναστική.

Εννοείται ότι δε λέμε ότι θα ξεκινάς πάντα φουλ ορεξάτη κι ευτυχισμένη το πρόγραμμά σου. Για την ακρίβεια, θα υπάρχουν περιπτώσεις που η γυμναστική θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα θες να κάνεις. Ωστόσο, εδώ θα πρέπει να σκεφτείς όλα τα οφέλη που θα έχεις και που σε λίγο καιρό από τώρα θα είναι ορατά.

Επειδή οι κοιλιακοί είναι μία περιοχή που οι περισσότεροι θέλουν να γυμνάσουν, βρήκαμε ένα βίντεο που διαρκεί μόλις 15 λεπτά, αλλά είναι τόσο αποτελεσματικό που αν το εντάξεις στο πρόγραμμα 3 με 4 φορές την εβδομάδα, θα αρχίσεις πολύ σύντομα και μόνη σου να εντοπίσεις τη διαφορά στο σώμα σου.

Σε περίπτωση που δεν είχες πειστεί ήδη, να σου πούμε ότι αυτό ακολουθεί η Romee Strijd, που είναι μοντέλο της Victoria’s Secret από το 2015, οπότε το κορμί της αποτελεί τη μεγαλύτερη απάντηση.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες που βρίσκονται στη συνέχεια.