Χαλάρωση στα μπράτσα; 4 ασκήσεις για να τα γυμνάσεις άψογα

Νατάσσα Σχοινά
Χαλάρωση στα μπράτσα; 4 ασκήσεις για να τα γυμνάσεις άψογα

Ετοιμάσου και πάμε να σμιλεύσουμε τα χέρια!

Η μέρα δεν ξεκινάει σήμερα με το αγαπημένο σου θέμα. Το ξέρω και το σέβομαι. Για να είμαι ειλικρινής, συμπάσχω κιόλας. Η γυμναστική είναι πολλές φορές βαρετή. Όσο και να την έχεις στο μυαλό σου ως κάτι που σου δίνει ψυχικά και σωματικά οφέλη.

Το σημείο που σε δυσκολεύει στη γυμναστική

Η κάθε μία έχει το δικό της «μαρτύριο». Εκείνο το σημείο στο σώμα που παίρνει εύκολα κιλά αλλά τα χάνει δύσκολα και απαιτεί ακόμα περισσότερο κόπο για να γυμναστεί. Been there, done that. Ουφ!

Πόδια και Γλουτοί: Πώς θα κάνεις σωστά squats σε 5 βήματα

Πάρε, για παράδειγμα, τα χέρια. Η περιοχή του μπράτσου συχνά είναι αρκετά χαλαρή, κάτι που δεν αποτελεί και το ιδανικότερο σενάριό σου. Θες να τη γυμνάσεις για να πετύχεις αυτό το πιο σέξι αποτέλεσμα που φαίνεται μέσα από τα κοντομάνικα ή αμάνικα φορέματα των celebrities.

arms exercise

Δοκίμασε ασκήσεις διαδικτυακά

Δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι. Ευτυχώς για όλες, στο YouTube υπάρχουν άπειρες επιλογές. Εστίασε σε μερικές ασκήσεις – «κλειδιά» που θα εστιάσουν στα μπράτσα σου και απλώς ακολούθησε ένα τακτικό πρόγραμμα.

3 ασκήσεις για να «χτίσεις» τους κοιλιακούς που θες αυτό το καλοκαίρι

Σκέψου πόσες φορές την εβδομάδα έχεις τον χρόνο να τις κάνεις, σημείωσε τις ημέρες στο πρόγραμμά σου σαν να πήγαινες στο γυμναστήριο και… καλή γυμναστική! Σε μερικές εβδομάδες, τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να είναι ορατά.

1. Bicep Curls



2. Dumbbell Kickbacks



3. Hug A Tree



4. Serve The Platter