Χτίσε κοιλιακούς μέσα σε 10 λεπτά χωρίς καν να ξαπλώσεις στο έδαφος

Νατάσσα Σχοινά
Χτίσε κοιλιακούς μέσα σε 10 λεπτά χωρίς καν να ξαπλώσεις στο έδαφος

Βρήκαμε τον τρόπο να γυμνάσεις μία από τις δυσκολότερες μυικές ομάδες.

Δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά πράγματα οδεύουμε ολοταχώς προς τα τέλη του Ιουλίου. Όλο αυτό το διάστημα έχεις προσπαθήσει να ενσωματώσεις τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου, ακόμα και μέσα στον καύσωνα. Σχεδόν ακατόρθωτο task όταν οι βαθμοί ξεπερνούν τους 30.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η γυμναστική είναι μία ασχολία που δεν αποτελεί απλό hobby. Μπορεί να σε βοηθήσει σωματικά (καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενίσχυση του μεταβολισμού, κ.α.) και ψυχολογικά (μείωση του άγχους).

Βάλε το μαγιό σου και κάνε γυμναστική στην αμμουδιά - Ασκήσεις για όλο το σώμα (videos)

Η γυμναστική των κοιλιακών

Υπάρχουν, ωστόσο, περιοχές οι οποίες είναι πιο δύσκολο να γυμναστούν σε σχέση με άλλες. Όπως είναι οι κοιλιακοί λόγω της μεγάλης τους επιφάνειας. Και πολλές φορές, είναι κουραστική και μόνο η διαδικασία του να ξαπλώσεις στο έδαφος για να αρχίσεις το πρόγραμμά σου. Εκτός κι αν δε χρειάζεται αυτό το part…




Ένα βίντεο στο YouTube δείχνει τον τρόπο να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου όρθια, χωρίς να χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία να ξαπλώνεις στο έδαφος. Το πρόγραμμα διαρκεί μόλις 10 λεπτά και μπορείς να το ενσωματώσεις πολύ εύκολα στην καθημερινότητά σου ακριβώς για αυτόν τον λόγο.