Το πρόγραμμα γυμναστικής της Lady Gaga που βοηθά την ενδυνάμωση του σώματος

Μαρία Ροδίτη
Το πρόγραμμα γυμναστικής της Lady Gaga που βοηθά την ενδυνάμωση του σώματος

Η 35χρονη τραγουδίστρια γυμνάζεται συστηματικά, όμως ακολουθεί και μια ισορροπημένη διατροφή για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Στο παρελθόν η Lady Gaga είχε δώσει «μάχη» για την εικόνα της, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει ανοιχτά στους fans της. Η τραγουδίστρια ήταν βουλιμική και υπήρξαν πολλές φορές που δυσκολεύτηκε να αποδεχθεί την εμφάνισή της. Τίποτα από όλα αυτά, ωστόσο, δεν ισχύει σήμερα.

Η Lady Gaga πλέον απολαμβάνει το φαγητό χωρίς να νοιάζεται κάθε φορά που τρώει αν θα πάρει… γραμμάριο. Είναι, όμως, και δεινή fan της γυμναστικής μιας και ασκείται 5 μέρες την εβδομάδα κάνοντας πολλά και διαφορετικά είδη προπόνησης.

askiseis4

Ετοιμάσου για bikini body! 5 ασκήσεις που θα κάνεις ακόμη και στον κήπο σου

Φροντίζει, με λίγα λόγια, να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής τόσο για να είναι υγιής όσο και για να είναι ικανοποιημένη με την εικόνα της. Ποιος είναι ο πιο «μεγάλος» της στόχος; Να έχει πάντα δυνατό κορμό!

Τι γυμναστική κάνει η Lady Gaga

Η Lady Gaga είναι πολύ συνεπής στις προπονήσεις της και γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα. Η αγαπημένη της γυμναστική είναι το cardio, οπότε τις περισσότερες φορές χορεύει ασταμάτητα, κάνει spinning, αλλά και κολύμπι. Κάθε φορά που γυμνάζεται, βέβαια, κάνει και ενδυνάμωση για τουλάχιστον 35 λεπτά. Προπονεί ολόκληρο το σώμα της, αλλά επικεντρώνεται συνήθως στους κοιλιακούς της.


https://www.instagram.com/p/CZaH_QJvZb-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια λατρεύει τα άλογα και κάνει συχνά ιππασία, η οποία απαιτεί πραγματικά εξαιρετική δύναμη και ισορροπία, και γι’ αυτό είναι μια καλή μορφή άσκησης. Ένα πλεονέκτημα της ιππασίας είναι ότι μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των ποδιών και του πυρήνα, κάτι που πάντα επιδιώκει η Lady Gaga. Τα είδη γυμναστικής που προτιμά δεν σταματούν εδώ...

Η star θέλει εναλλαγές, οπότε κάνει yoga και pilates εδώ και χρόνια. Ξεκίνησε το 2004, όταν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, κι από τότε, συνεχίζει δυναμικά. Η τραγουδίστρια λατρεύει τα σωματικά οφέλη που της προσφέρει η yoga, αλλά και την ψυχική ηρεμία που της δημιουργεί.

Τι περιλαμβάνει το διατροφολόγιο της Lady Gaga

Η 35χρονη star μαγειρεύει, ενώ συχνά πυκνά μοιράζεται με τους followers της στο Instagram τις συνταγές της. Μη νομίσεις, βέβαια, ότι μαγειρεύει η ίδια κάθε μέρα… Όχι! Η προσωπική της chef, Bo O’ Connor – με την οποία είναι παιδικές φίλες- είναι υπεύθυνη για τα γεύματά της. Αν και δεν είναι ούτε vegan, ούτε vegetarian, η Lady Gaga λατρεύει τα λαχανικά και τρώει αρκετά μέσα στην ημέρα της. Όχι μόνο, όμως… Τα λαχανικά δεν τα αγοράζει από το supermarket, αλλά τα καλλιεργεί η ίδια στον κήπο του σπιτιού της.



Η τραγουδίστρια, επειδή ακριβώς θέλει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, φροντίζει να εμπεριέχονται σε όλα τα γεύματά της φυτικές ίνες μιας και έτσι αισθάνεται χορτάτη και γεμάτη ενέργεια για να φέρει εις πέρας όλες τις δραστηριότητες της ημέρας της.

Τι ακριβώς τρώει, όμως, η Lady Gaga; Θα το μάθεις στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ