Αποχαιρέτα τον χειμώνα με τις top ασκήσεις για γλουτούς (το καλοκαίρι έρχεται!)

Ιωάννα Τζανή
Αποχαιρέτα τον χειμώνα με τις top ασκήσεις για γλουτούς (το καλοκαίρι έρχεται!)

4 προγράμματα γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την πιο fit πλευρά του εαυτού σου.

Λατρεύεις τους juicy γλουτούς και έχεις πολλή όρεξη και ενέργεια για γυμναστική, προκειμένου να βγεις φέτος στην παραλία και να κάνεις τους πάντες να... τρίβουν τα μάτια τους;

Αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και με το να προσέχουμε λίγο παραπάνω το σώμα μας, για το οποίο έχουμε δουλέψει σκληρά όλο τον χρόνο. Και ακόμα κι αν σήμερα είναι η πρώτη μέρα που επιστρέφεις στο γυμναστήριο ή ξεκινάς γυμναστική στο σπίτι, υπάρχουν μερικές ασκήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις στο πρόγραμμα γυμναστικής σου προκειμένου να ανορθώσεις και να συσφίξεις τους γλουτούς σου σε χρόνο dt!

Αυτές είναι οι μοναδικές ασκήσεις που χρειάζεσαι για γλουτούς σαν της JLo

Έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σου αρκετές ασκήσεις για squats και γενικότερα για ένα πιο... στοργγυλό πίσω μέρος, αλλά σήμερα προσθέτουμε μερικές ακόμη που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα.

Δες τα παρακάτω βίντεο και ξεκίνα δυναμικά. Το 'χεις!

Προπόνηση που γυμνάζει κάθε μέρος του κορμιού σου, αλλά δίνει έμφαση στους πολυπόθητους γλουτούς:



Είσαι έτοιμη για την απόλυτη προπόνηση booty-toning; Ένα μόνο αξεσουάρ γυμναστικής - το λεγόμενο «Total Body Band» - αρκεί για να ολοκληρώσεις αυτή την ολιγόλεπτη προπόνηση, που έχεις ως στόχο πιο δυνατούς και juicy γλουτούς.

Προπόνηση για να απογειώσεις την αυτοπεποίησή σου σε 6 λεπτά ή λιγότερο:



Αυτή η προπόνηση δεν απαιτεί εξοπλισμό, παρά μόνο ένα στρώμα. Είναι εύκολη και μπορείς να την εντάξεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα, αφού θα σου πάρεις μόλις μερικά λεπτά για να την ολοκληρώσεις!

Προπόνηση για να αποκτήσεις πιο στρογγυλούς γλουτούς:



Αυτή η προπόνηση αποτελείται από 7 κινήσεις pilates και είναι εξαιρετική για τόνωση, ευελιξία και σμιλεμένους, στρογγυλούς γλουτούς.

Προπόνηση για να ανυψώσεις τους γλουτούς σου:



Μια ρουτίνα γυμναστικής που έχει ως αποτέλεσμα ένα φυσικό αποτέλεσμα ανύψωσης γλουτών! Ένταξε αυτές τις απλές και εύκολες κινήσεις στην καθημερινότητά σου, ώστε να τονώσεις το πίσω μέρος του σώματός σου σε χρόνο dt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι ασκήσεις της Kim Kardashian για τέλειους γλουτούς

5 ασκήσεις που θα κάνεις στο σπίτι για τέλειους γλουτούς